Левски следи изкъсо изявите на халфа на Локомотив Пловдив Евандро

...
Левски следи изкъсо изявите на халфа на Локомотив Пловдив Евандро
Коментари Харесай

Левски следи ас на Локомотив Пловдив

Левски следи изкъсо изявите на халфа на Локомотив Пловдив Евандро Коста. 28-годишният бразилец става свободен сътрудник през лятото. 

Южноамериканецът е един от най-добре представящите се футболисти на " смърфовете " през този сезон. Той е изиграл 24 мача в шампионата, а в тях е вкарал 6 гола и е направил една асистенция. Това го прави най-резултатният футболист на " черно-белите " все още. 

На " Герена " имат афинитет към бразилците. " Сините " продадоха Уелтън, Роналдо и Дарлан тази зима, а също така привлякоха Фабио Лима и Евертон Бала. В тима са още Цунами и Рикардиньо. 

Проблем пред столичани може да се окаже фактът, че Евандро няма паспорт на страна от Европейския съюз, а в тима и петте квоти са запълнени. През лятото обаче се чакат продажби на Хосе Кордоба и Рикардиньо. 

Още при започване на пролетния полусезон треньорът на Левски Николай Костов съобщи, че от клуба към този момент имат проект за лятна селекция и работят интензивно по него.  " Сините " сигурно ще вземат централен нападател и краен бранител. Останалите нови играчи ще зависят и от изходящите прехвърляния. Освен Кордоба и Рикардиньо, интерес има още към Пламен Андреев, Марин Петков и Джавад Ел Джелими. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР