Левски ще става все по-силен с настоящите си футболисти и

...
Левски ще става все по-силен с настоящите си футболисти и
Коментари Харесай

Вутов: Левски е любов, ще ставаме все по-силни

Левски ще става все по-силен с актуалните си футболисти и новия старши треньор, съобщи халфът Антонио Вутов в изявление за клубната телевизия. Полузащитникът на "сините ", който е и младеж на клуба, приказва за клубния канал на Левски по отношение на ситуацията в тима сега, продължителния му престой в Италия, идния мач от вътрешното състезание против Етър и работата с новия треньор Делио Роси.

"Щастлив съм, когато съм на "Герена ", когато виждам моите другари и за наслада съотборници. Имах проблеми с неприятна травма, само че с всеки минал ден се усещам по-добре и се надявам да бъда подготвен за идните мачове. В нашата съблекалня няма разделяне и всички сме едно цяло. С всеки ден се сработваме от ден на ден, само че ни би трябвало още време. Не сме спирали работа и през последните две седмици. Левски е обич за мен. "

Чака ни сложен мач и тежко посещение. Отборът на Етър е стойностен и има положителни български футболисти, които са построени имена в Първа лига, само че ние упражняваме, с цел да побеждаваме точно в такива мачове. Бих желал да кажа на почитателите да ни поддържат до последната минута, тъй като по този начин усещаме, че можем да дадем не 100, а 200 % ", съобщи полузащитникът на Левски за клубната телевизия.

"Прекарах три години, три години и половина в чужбина, в Италия. Чувствам се към този момент развъртян като човек и футболист, само че постоянно има върху какво да се работи. Все отново мисля, че съм пораснал. Ако не на ум, то най-малко на години. В Италия ми оказа помощ това, че се сблъсках с друга просвета и с друг тип живот. Това ми даде самочувствие, тъй като се построих като човек и по-силна персона. За италианците футболът е метод на живот, че даже и повече. Те имат характерно мислене и виждане на тази тематика ", добави той.

"Работя старателно (с Делио Роси) и за благополучие разбирам езика. Повече се учим тактически да седим вярно и всеки да знае какво да прави на терена. Най-вече при играта в отбрана ", сподели още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР