Левски ще има нов изпълнителен директор, ако клубът смени притежателя

...
Левски ще има нов изпълнителен директор, ако клубът смени притежателя
Коментари Харесай

Иво Ивков напуска Левски, ако се смени собствеността

Левски ще има нов изпълнителен шеф, в случай че клубът смени притежателя на мажоритарния пакет акции. Иво Ивков най-вероятно ще подаде оставка още преди възможните притежатели от " Спорт Рипъблик " да слагат собствен човек на най-важния действен пост в клуба от " Герена ", написа " Тема Спорт ".

Настоящият началник може да бъде офериран да остане в екипа на новия изпълнителен шеф, в случай че се стигне до такова развиване, само че той надали ще одобри. Може при провеждането на основни договаряния за бъдещата тактика и работа на администрацията да се появи и предложение Ивков да продължи да заема поста. Практиката в клубовете, най-много в Европа, обаче е при нов притежател бързо да се стартира с замяна на хората на значимите постове и даже се стига до разлъка с цели звена.

" Спорт Рипъблик " е компания, която се занимава с придобиването и ръководството на футболни клубове и е част от " Юнайтед Груп ". Твърде евентуално е новият изпълнителен шеф на Левски да бъде чужденец. Подобно стичане на събитията и нови назначения видяхме в Ботев (Пд), където огромна част от директорския състав не са българи, а сънародници на притежателя Антон Зингаревич.

Случаят с Ивков е еднакъв като този със Станимир Стоилов. Треньорът към този момент съобщи в прав текст, че ще подаде оставка, в случай че Сираков трансферира акциите на различен притежател. Ситуацията обаче е деликатна, защото и двамата са любимци на ентусиастите и това си проличава в държанието на последователите по време на срещите в провинцията като част от разнообразни членски и дарителски акции.

Предвижда се при промяна на собствеността Наско Сираков да остане в клуба на платена позиция като ръководител или почетен ръководител.
 Кордоба не тренира с Левски
Кордоба не тренира с Левски

Лоша вест
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР