“Левски се готви за нова експресна разпродажба на всички възможни

...
“Левски се готви за нова експресна разпродажба на всички възможни
Коментари Харесай

“Левски” с пълен стадион срещу “Апоел”

“Левски ” се готви за нова експресна ликвидация на всички вероятни места на стадион “Георги Аспарухов ” за идния реванш против “Апоел ” (Беер Шева) от третия квалификационен кръг от Лигата на конференциите.

“Сините ” изиграха мощен мач при гостуването в Израел. Срещата приключи 0:0. Рикардиньо, Уелтън и Роналдо изпуснаха по една отлична опция за гол, а в последните секунди удар на влезлия малко по-рано Ивелин Попов прати топката в напречната греда.

Ентусиазмът и в тима, и при почитателите обаче става все по-голям. Реваншът с “Апоел ” в София е на 17 август от 20 часа, предава 24 часа. 

Веднага след дуела в Беер Шева беше даден късмет на притежателите на абонаментни карти да си купят първи пропуски за втората среща.

Във вторник в свободна продажба се пускат всички налични билети. Прогнозите са, че още сутринта левскарите ще ги изкупят.

Добрата вест все още е, че няма съобщение от УЕФА за ново отчасти затваряне на “Герена ”. Както “24 часа ” заяви, европейската централа стартира следствие за единствената, само че може би и задоволителна нелепост от почитатели на трибуните на стадион “Георги Аспарухов ” по време на мача “Левски ” - “Шкупи ” (1:0).

След изрядно държание, в 80-ата мин като че ли от нищото от блок в бранш “Б ” към пистата полетяха възпламеняващи се бомбички.

Това докара до бурни освирквания от “сините ” ентусиасти в останалите браншове. А в самия бранш “Б ” настана пердах сред свои - очевидно неодобряващи нелепостта почитатели са атакували тези, хвърлили бомбичките. От клуба оповестиха обстановката за провокация.

Преди това “Левски ” отнесе санкция 40 000 евро за “дискриминационно държание ” на ентусиасти на стадиона в Скопие, възбрана левскари да поддържат тима в идващото еврогостуване (това в Израел), както и предизвестие, че при последваща изцепка на последователите част от стадиона ще бъде блокиран при идващото домакинство.

Срещу ПАОК преди година УЕФА “затвори ” 3000 места на “Герена ”.

В същото време стана ясно, че в случай че преодолее “Апоел ” (Беер Шева) и стигне до плейоф за влизане в груповата фаза, “Левски ” е декларирал пред евроцентралата, че ще одобри “Айнтрахт ” (Франкфурт) на Националния стадион “Васил Левски ”.

Целта е ясна - мач пред над 42 хиляди фенове.

Най-сетне ще има глътка въздух за отбраната на “Левски ”, която е подложена на тест след тест без варианти за отмора на някой от играчите.

“Сините ” хем не отсрочват мачове от родното състезание, хем нямат доста кадрови варианти. В Израел “Левски ” бе с тъкмо четирима типични бранители - Цунами, Кордоба, Ван дер Каап и Патрик-Габриел Галчев. Николай Костов изненада, пускайки Марин Петков десен бек.

Преквалифицираният млад нападател обаче се контузи и в игра на позицията си влезе Галчев.

Централният бранител Кристиан Димитров е възстановен от травмата си и ще е разполагаем. Остава контузен Жереми Петрис.

Още не е ясно положението на Марин Петков, който трябваше да бъде заменен наложително на мача в Израел поради травма.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР