Левски продължава да има сериозни финансови проблеми, въпреки че подписа

...
Левски продължава да има сериозни финансови проблеми, въпреки че подписа
Коментари Харесай

Голяма опасност тегне над Левски

Левски продължава да има съществени финансови проблеми, макар че подписа спонсорски контракт с " Палмс Бет ". Компанията ще стартира да налива повече пари в клуба чак след Нова година, когато името ѝ ще се появи начело на фланелките. Дотогава " сините " би трябвало някак да се оправят, а най-големият проблем е обвързван с големия дълг към Петър Хубчев и екипа му.

Бившият треньор на " сините " осъди Левски във ФИФА за към 1 000 000 лв., а доста скоро изтича срокът, в който Левски би трябвало да се разплати с Хубчев. Към днешна дата обаче на " Герена " няма пари за този дълг, а неплащането му може да коства лиценза на " сините " за идващия сезон.

Според информация на " Мач Телеграф " няма необикновен късмет Петър Хубчев и юристите му да не си потърсят публично парите незабавно, откакто срокът за заплащането на дълга изтече. Припомняме, че някогашният бранител завоюва без проблеми делото във ФИФА след уволнението си, откакто договорът му с Левски беше подписан с немски паспорт. Същото важеше и за асистентите му, което не разреши на " сините " да работят с Хубчев и екипа му по българското законодателство.

Има още една заплаха, която дебне Левски. Става дума за някогашния футболист на отбора Насиру Мохамед, който също притиска клуба с дело във ФИФА. Ганайският футболист напусна " Герена ", откакто не беше получавал дълго време време заплатата си и мигновено даде на съд Левски. По неофициална информация " сините " би трябвало да изплатят на Мохамед впечатляващите 850 000 лв. до края на годината, в случай че не желаят съществени наказания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР