Левски привлече Фабио Лима, Карлос Охене и Хоакин Фернандес, но

...
Левски привлече Фабио Лима, Карлос Охене и Хоакин Фернандес, но
Коментари Харесай

Сираков: Няма да продаваме играчи за жълти стотинки, селекцията в Левски продължава

Левски притегли Фабио Лима, Карлос Охене и Хоакин Фернандес, само че с тях не се поставя завършек на зимната селекция. Признанието направи мажоритарният притежател на клуба Наско Сираков в интерю за " Спортал ".

" Сините " водят договаряния с много играчи и ще подпишат с двама и даже трима от тях.
 Нова паника в
Нова паника в " синьо ", контузи се и Фабио Лима

Ще има ли мач против ФК Рига?

" На мен ми се желае да взема най-малко още пет-шест нови. Въпросът е до каква степен имаме финансови благоприятни условия. При всички положения желаеме да се подсилим, тъй като имаме крещяща потребност на избрани позиции. Прекалено сме рехави ", сподели Сираков, който на съмнение, че приказва не за един, а за най-малко двама или трима нови състезатели, добави:

" Със сигурност. Имаме набелязани играчи, само че ние и до момента имахме. Не можахме да притеглим някои от тях въз основата на високите финансови искания, които имаха, което е безусловно обикновено. Не се дразня на нито един футболист, че желае да получава повече пари. Бил съм от тази страна на барикадата, тъй че ги разбирам. Но имаме бюджет, от който не можем да мърдаме ".

Също по този начин притежателят на " сините " е безапелационен, че поради финансовото положение на клуба всеки един футболист може да бъде продаден, само че не за жълти стотинки. Сираков добави, че е вероятен зимен трансфер на Уелтон или Кордоба, само че не и на двамата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР