Левски приема Ботев Пловдив в двубой от петия плейофен кръг

...
Левски приема Ботев Пловдив в двубой от петия плейофен кръг
Коментари Харесай

Левски гони задължителен успех срещу Ботев Пловдив

Левски приема Ботев Пловдив в дуел от петия плейофен кръг в efbet Лига. Срещата е с начален час 20:30 и ще бъде излъчена директно по DIEMA SPORT, а ние, от Gong.bg, ще проследим всичко най-интересно онлайн.

"Сините " се надяват да продължат със мощните си игри в плейофа и да запишат нова победа на сметката си. Те към момента имат вяра да се преборят с Черно море за 7-ата позиция и за присъединяване в баража за Лигата на Конференциите.

Левски демонстрира доста по-добро лице от началото на плейофите. Макар да се раздели с огромна част от чужденците си, тимът сякаш стана по-сплотен и това си пролича и на терена. "Сините " записаха серия от 3 следващи победи и 1 тъждество в последния кръг с Царско село. Точно тази мощна серия разреши на тима да се размечтае за 7-ото място и за баража за Европа. Лошото е обаче, че на "Герена " не могат да разчитат единствено на себе си, а би трябвало да чакат и неточност на главния си съперник Черно море.

В същото време Ботев идва на "Георги Аспарухов " в не изключително положително положение на духа. Пловдивчани не се борят за нищо и ще играят само за достойнството си. Отборът обаче надали ще има изключително положително въодушевление преди днешната среща, откакто се намира в сериозна дупка от 7 следващи мача без победа. Равенствата с Царско село и Черно море в последните два кръга са дребна стъпка в вярната посока, само че надали топлят изключително последователите на "жълто-черните ". За сметка на това, в случай че те запишат победа през днешния ден, това сигурно ще е добър знак.

Живко Миланов още веднъж ще изведе Левски в този мач вместо Славиша Стоянович. Той не може да употребява само Симеон Славчев. В същото време в Ботев ще липсват контузените Неделев и Тонев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР