Левски подписа договор с нов рекламен партньор – верига игрални

...
Левски подписа договор с нов рекламен партньор – верига игрални
Коментари Харесай

Левски намери нов рекламодател

Левски подписа контракт с нов рекламен сътрудник – верига игрални зали Luxor, оповестиха „ сините “ в формалния си уебсайт.

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев и изпълнителният шеф на верига игрални зали Luxor Матей Матев си пожелаха взаимно доста триумфи и ползотворно партньорство.

„ Благодарим за подадената ръка в този сложен за клуба миг. За Левски всеки рекламен и спонсорски контракт сега е жизненоважен, тъй че всеки наш сътрудник е от голяма важност. Надяваме се съдействието ни да продължи дълги години с изгода и за двете страни “, съобщи изпълнителният шеф на Левски Павел Колев.

„ За нас партньорството с Левски е една голяма стъпка напред в  развиването ни като бранд. Нашата компания постоянно се е стремяла да подкрепя българския спорт под една или друга форма. Възможността да популяризираме в най-големия футболен клуб в България за нас може да е единствено мотив за горделивост. А за мен персонално, като последовател на Левски, това е една сбъдната детска фантазия. С управлението на Левски се разбрахме извънредно бързо, както и би трябвало да е, когато и двете страни са удовлетворени от едно такова взаимно съдействие. Пожелаваме си едно дългогодишно партньорство, изпълнено с доста триумфи и за двете страни. А на ПФК Левски желаем скорошно завръщане на мястото, което заслужава и му принадлежи, а точно на върха на класирането “, съобщи изпълнителният шеф на верига игрални зали Матей Матев.

Верига игрални зали Luxor e един от водещите и одобрени оператори на българският пазар.  Залите разполагат с огромно многообразие от игрални автомати на водещи международни и български производители. Фирмата предлага разнообразни типове слот и мултигейм автомати с прогресив и мистери джакпоти, деноминации и бонус игри. Ежеседмичните томболи дават спомагателни благоприятни условия на гостите да завоюват страхотни парични и предметни награди.

От Левски благодариха на веригата игрални зали за търпението и решимостта да се обвърже с клуба.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР