Левски окончателно би шута на Делио Роси. След едноседмичен пазарлък

...
Левски окончателно би шута на Делио Роси. След едноседмичен пазарлък
Коментари Харесай

Делио Роси все пак прибра пачки от Левски

Левски дефинитивно би шута на Делио Роси. След едноседмичен пазарлък раздялата с италианеца стана публично факт през вчерашния ден. Вече някогашният треньор на „ сините " настояваше да вземе заплатите до края на контракта си, с цел да си тръгне. От „ Герена " обаче не бяха склонни на този вид и двете страни си стиснаха ръцете за обезщетение в размер на три месечни хонорари.

Според информация на "Меридиан Мач " Делио Роси и компания са измъкнали тъкмо 133 500 евро от Левски за "чао ". Старшията ще вземе 75 000 евро, с цел да скъса предварително контракта си.

Асистентите му, които съгласно всички на "Герена " са били извънредно несъстоятелни, ще приберат наказателна клауза от 58 500 евро. Оказа се, че помощник-треньорите на Делио Роси са взимали в пъти по-големи заплати от тези, които прибират 80 % от старши треньорите в Първа лига.

Феделе Лимоне, Матия Винченци и Доменико Ботичела са взимали по 6500 евро на месец, а бърза информация демонстрира, че преди да дойдат в Левски заплатите на тримата са били по към 1500 евро, до момента в който обикалят из трето и четвърто равнище на футбола в Италия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР