Левски официално представи първото си лято попълнение двукратният носител на

...
Левски официално представи първото си лято попълнение двукратният носител на
Коментари Харесай

Левски представи Ивелин Попов, той се разплака

Левски публично показа първото си лято попълнение двукратният притежател на званието Футболист №1 наа България - Ивелин Попов-Попето, който е роден в паметната софийска Коньовица. Той призна, че желае да сбъдне персонална и фамилна фантазия и да завоюва трофей със " сините ". Попето разкри, че не се е замислял да одобри офертата на клуба.

" Първият контакт със Станимир Стоилов го установихме през ноември месец. Никакви съмнения нямах да приема предлагането. Окончателният отговор го дадох в края на март – началото на април.

Минаха 17 години откогато си потеглих. Тогава мислех по друг метод. Исках да ми се даде по-бързо късмет. Когато си млад, бързаш, кръвта ти ври и кипи. Така се е получило. Извървях моя път удачно. Левски го е имало във времето, в което ме нямаше и ще го има постоянно. Връщам се с упоритости и мотивация Левски да печели купи и трофеи, да играе в Европа. Възхищавал съм се постоянно на фигури, каквито са в треньорската съблекалня. Феновете крепят тима.

Много неща, доста истории и другари ме наказаха да се върна. Запознаха ме какво се случва в Левски. Дребните неща доста ме карат да се възнамерявам, с цел да се върна в Левски и да дам нещо. През времето съм си построил по този начин къщичката, че като пристигна този миг да не съм подвластен.

Познавам всички в тима. Изключително благополучен съм, че със Сочи ще приключим на второ или трето място, а новият ми клуб е притежател на Купата.

Цялото семейство са левскари. Когато приказваме за Левски, ти трепва под лъжичката. Не желая да рева, само че е по този начин.

Много пъти съм споделил, сменил съм доста треньори в кариерата си. Станимир Стоилов е от хората, от които съм научил най-вече. Такива хора ти споделят неща, които ти оказват помощ цялостен живот. Съдбата си знае работата и се веселя, че по този начин се случи.

Потенциалът на Левски е подобен, че на нито един пост не отстъпваме на останалите тимове. Сигурен съм, че идващия сезон Левски ще наподобява доста по-солиден.

Имах предложения. Със сигурност, финансовото положение на Левски не е цветущо, само че не съм ги разглеждал. Взехме решение, че би трябвало да се връщаме в България. Чест е да ти се обади Станимир Стоилов. Не сме обсъждали позицията, на която ще играя. В чужбина не съм играл единствено като централен бранител. За Левски и Станимир Стоилов ще направя повече, в сравнение с съм правил в чужбина. Целите и упоритостите на футболистите не може да се разграничават от тези на треньорите. Други тимове от България не са ме търсили. Не се знае по кое време ще мога да играя.

Моят апетит за триумфи е доста огромен. Искам да сбъдна своя фантазия, фантазия на фамилията ми. Длъжен съм и желая да има купи и трофеи. Понякога любовта и позитивната сила значат доста повече от парите.

Още през вчерашния ден се появих в съблекалнята. Най-радващото е, че младите имат упоритостта да се развиват като футболисти. Винаги съм подготвен да дам съвет и помощ. Младите гледат от нас и попиват.

Най-много обичам да играя в средата на терена, само че през годините някои треньори виждат, че съм по-полезен на други позиции. Всеки треньор самичък взема решение къде ще съм най-хубав.

Срещу ЦСКА Москва се контузих в 22-ата минута, имах неизлекувано разтежение на десния прасец. Докторите споделят, че до 3,5-4 седмици всичко ще е наред. Искам да благодаря на Сочи. Влязоха ми в състояние, пуснаха ме да се церя в България.

Искам след няколко дни отново да създадем конференция и да се усещам сполучлив с Левски.

Времето ще покаже дали синът ми ще стане футболист. Всичко е в неговата глава, неговите крайници. Ние с мама постоянно ще оказваме помощ. Баща ми споделя, че в случай че той стане футболист, това ще е същинското благополучие.

В чужбина се тренира по друг метод. Начинът на живот също е друг. Нямам проблеми с килограми и физически положения. Най-тежката си травма получих на 32 години и се възвърнах бързо.

Имах непрекъснат контакт с Георги Дерменджиев, когато бе народен селекционер. Лудогорец имаше сериозен интерес преди години ", сподели Попов.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР