Левски очаква бразилския защитник Цунами да пристигне в София след

...
Левски очаква бразилския защитник Цунами да пристигне в София след
Коментари Харесай

На Герена чакат Цунами |

Левски чака бразилския бранител Цунами да дойде в София след 2 седмици (около 20 ноември), твърди “Тема Спорт ”. Столичани към този момент са се разбрали за привличането на 25-годишния защитник, който ще пристигна на “Герена ” като свободен сътрудник. В момента Цунами е част от третодивизионния Ботафого-ПБ.

Левски към този момент притегли един бранител в лицето на шведа Ноа Сонко Сундберг. Преди дни пък старши треньора на “сините ” Станимир Стоилов съобщи, че желае до нова година да е ясна на 80% селекцията на тима.

Нападателят на Олимпиакос (Никозия) Питър Уилсън също е покрай трансфер в Левски. " Сините " към този момент водят договаряния с национала на Либерия за негов трансфер на " Герена " през януари, твърди кипърското издание " Керкида ".

25-годишният футболист има контракт с сегашния си тим до лятото, само че той има алтернатива да го приключи предварително още през зимата. В Левски се пробват да го убедят да направи тъкмо това и да пристигна на " Георги Аспарухов " като свободен сътрудник.

Уилсън е висок 182 сантиметра и може да играе както на върха на офанзивата, по този начин и като ляво крило или вътрешен халф. Той е роден в Швеция, тъй че няма да заема квота за състезател отвън Европейски Съюз. През този сезон той има 9 мача и 1 гол на сметката си за Олимпиакос.

В кариерата си досега либериецът е играл още за шведския Сундсвал, както и за молдовския Шериф (Тираспол), както и за полския Подбескидзе. Той има и 6 мача за националния тим на страната си.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР