Левски няма да има нито лев бюджет за трансфери по

...
Левски няма да има нито лев бюджет за трансфери по
Коментари Харесай

Бюджетът на Левски за зимни трансфери = 0 лева

Левски няма да има нито лев бюджет за прехвърляния по време на зимната пауза, разкриха пред „ Меридиан мач " от „ Герена ".

Това при всички положения ще сложи на карта желанието на спортно-техническото управление на клуба в лицето на треньора Петър Хубчев и спортния шеф Ивайло Петков за солидна селекция.

Причината за нулевия бюджет е голямата за родните стандарти сума, която клубът е вложил за летните прехвърляния. Според осведомени привличането на осемте нови попълнения е коствало на Левски към 1 000 000 евро.

Твърди се, че босовете на „ сините " са извънредно възмутени от обстоятелството, че за Насиру Мохамед са били платени към 300 000 евро, а той съвсем не стъпва на терена. Крилото е играло от началото на сезона в 6 мача, само че му се събират общо 54 минути. Ганаецът не е бил титуляр в нито една среща на Левски в efbet Лига.

Все отново на „ Герена " може и да има нови попълнения. Това обаче ще стане, в случай че бъдат изпълнени две условия. Първо набелязаните за трансфер футболисти да бъдат свободни сътрудници. Другият вид е „ сините " да продадат някой от футболистите си и част от извоюваните пари да бъдат вложени в нов състезател.

Двама футболисти на Левски може да бъдат продадени през зимната пауза, въпреки това да е малко евентуално. Става дума за младока Станислав Иванов - Стаси и исландеца Холмар Ейолфсон. Към двамата има интерес от страна на тимове зад граница, само че той е в начална фаза и евентуално няма да се стига до съществени договаряния по време на зимната пауза.

Стаси и Холмар обаче може и да бъдат продадени след края на сезона, когато пазарът е доста по-силен. Иначе Петър Хубчев желае нови попълнения във всички линии, само че най-много такива в отбрана и халфовата линия.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР