Левски може да срещне конкуренция за капитана на Берое Мартин

...
Левски може да срещне конкуренция за капитана на Берое Мартин
Коментари Харесай

Райнов не е сигурен за Левски

Левски може да срещне конкуренция за капитана на Берое Мартин Райнов. “Сините” броят халфа за собствен футболист - без значение дали ще го вземат в този момент или през лятото. Договорът на играча със старозагорци изтича в края на шампионата и той към този момент може да води договаряния с други клубове.

Желанието на столичани е да сключат прелиминарен контракт с национала, а по-късно да предложат на Берое известна сума или бартер, с цел да го вземат още за пролетния полусезон. Възможно е в договорката да бъдат включени и някои от юношите на “сините”.

“Видях, че има информации за трансфер на Мартин в Левски, само че той сега е футболист на Берое. До края на контракта му с клуба има още 6 месеца. Към него има интерес и от разнообразни тимове от чужбина, само че към момента нищо съответно. Когато има по-голяма изясненост към бъдещето му, ще съобщим”, съобщи пред “Тема Спорт” персоналният сътрудник на халфа Виктор Венков.

Самият състезател пък не пожела да разяснява тематиката. Ще се развие ли нова сага към прекосяването на Райнов на “Герена”? В средата на август 2018 година той беше считан за несъмнено попълнение на Левски, само че прехвърлянето пропадна в последния миг и халфът остана в Стара Загора. Сега 26-годишният футболист е под №1 в листата на Славиша Стоянович за зимна селекция. Наставникът държи да види играча със синя фланелка допустимо най-скоро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР