Левски има една единствена трансферна цел за новия сезон –

...
Левски има една единствена трансферна цел за новия сезон –
Коментари Харесай

Голямата трансферна цел на Мъри е една

Левски има една единствена трансферна цел за новия сезон – намирането на класно дясно крило. „ Сините “ ще привлекат единствено още един футболист през този прозорец, откакто с отбора към този момент подписа хърватинът Анте Блажевич. Над 90 % е шансът и той да бъде от Балканите – сърбин, босненец, хърватин или словенец. „ Сините “ изследват този пазар, тъй като към днешна дата могат да си разрешат само футболист от него по финансови аргументи, написа " Мач Телеграф ". Старши треньорът Станимир Стоилов оглежда няколко разновидността, само че към момента не се е спрял дефинитивно на един от тях.

Левски има интерес и към някогашния футболист на Киево Джонатан Морсей. Той обаче е далечен оптимално от „ Герена “, тъй като има голямо разминаване сред неговите финансови искания и опциите на клуба. 24-годишният състезател, който за последно бе част от гръцкия Панетоликос, където записва 28 мача за състезание и 2 гола, към момента не е дал финален отговор на Левски , само че се чака, че той ще е негативен.

Левски ще направи първата си подготовка за сезон 2022/2023 на 4 юни, а до тогава не се чака да е открито ново дясно крило. Вероятно то ще се причисли към „ сините “ по време на подготовката на отбора в Боровец, която започва на 8 юни. Първата контрола на отбора през новия сезон е с новака в елита Септември София на 18 юни, а до тогава се чака Левски да е в цялостен състав.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР