Левски е получил малко над 209 хил. лева от продажба

...
Левски е получил малко над 209 хил. лева от продажба
Коментари Харесай

"Левски" отчете 209 хил. лв. от продажба на акции

Левски " е получил малко над 209 хиляди лв. от продажба на. Клубът направи доклад след първия стадий по увеличение на капитала. Продадени са 41 842 броя акции. Всички пари ще отидат за погасяване на задълженията на клуба към Националната организация за приходите (НАП).

" На 21 май завърши първият стадий от процедурата по увеличение на капитала на " Левски ", в който бяха записани и заплатени 41 842 броя елементарни поименни акции с право на глас от новата емисия акции с обща емисионна стойност в размер на 209 210 лева Благодарим на всички акционери, взели участие в първия стадий ", се споделя в известието.

От клуба допълниха, че вторият стадий по процедурата за увеличение на капитала стартира на 29 май и ще завърши на 11 юни.

" Втори стадий от процедурата по увеличение на капитала стартира на 29 май и ще завърши на 11 юни, като в него може да взе участие всяко лице, което е било акционер към датата на взимане на решението за увеличение на капитала на сдружението на общото заседание на акционерите - 06.04.2023 година, в това число и тези акционери, записали акции от емисията в първи стадий. Всички набрани суми непосредствено погасяват отговорностите към Национална агенция за приходите ", се споделя още в известието.

Собственикът на " Левски " съобщи през март, че клубът нова акция с акции през есента. " Левски " дължи над 11 млн. лева на Национална агенция за приходите, а клубът получи и е под мониторинг от Българския футболен съюз.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР