Левски е много близо до това да се сдобие с

...
Левски е много близо до това да се сдобие с
Коментари Харесай

Разкриха новия голям спонсор на Левски

Левски е доста покрай това да се снабди с втори общоприет спонсор. " Сините " са доста покрай контракт с букмейкърската компания bwin, твърди " Тема спорт ". На " Герена " чакат договорката напълно скоро да стане факт, като тогава ще я разгласят обществено.

Бившият мажоритарен притежател на Левски Спас Русев е съдействал за връзката и детайлите по привличането на рекламодателя. Логото на компанията ще стои под номерата на екипите. Това ще бъде вторият по мощ спонсор на " Герена " и ще дава солидна сума за финансирането на " сините ".

Припомняме, че в края на предходната година Левски публично разгласи, че новият общоприет спонсор на клуба ще бъде строителната компания Strabag. Австрийската компания се чака да налее 6 милиона лв. в идващите 2 години. В началото на сезона " сините " започнаха без спонсор на екипите си, само че в последния дуела за 2020 година с тимът излезе с логото на австрийската компания на гърдите си.

този метод на " Герена " се надяват да се оправят с тежката финансова рецесия в клуба. Преди това Спас Русев опрости 3 милиона лв.. В цялостна мощ тече и акцията " Аз съм Левски ", към която има сериозен интерес от почитателите. Именно последователите имаха съществена заслуга за постъпленията в касата на " сините ", откакто броя на към този момент закупените карти надвиши 17 хиляди Финансови приходи имаше и от продажбата на в Чикаго Файър. " Сините " чакат да има развиване и по покупко-продажбите за и.

" Тема спорт "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР