Левски е близо до продажбата на свой футболист. В клуба

...
Левски е близо до продажбата на свой футболист. В клуба
Коментари Харесай

Левски може да осъществи изходящ трансфер

Левски е покрай продажбата на собствен футболист. В клуба е пристигнала оферта за офанзивния състезател Илиан Стефанов. Тя е от израелския Макаби Нетаня, разбра " Тема Спорт ". Много е евентуално предлагането да бъде признато от управлението на " сините ". Към него е имало интерес и от Русия, само че настоящият вид е за Израел.
 Директор на Айнтрахт: Левски е сериозен съперник, сътвори ни много проблеми
Директор на Айнтрахт: Левски е сериозен съперник, сътвори ни много проблеми

Германците, носители на трофея в Лига Европа за сезон 2021/2022, поведоха с ранно попадение на Коло Муани, само че Асими Фадига справедливо изравни за " сините "

В момента Стефанов е със статут на запаса в състава на Николай Костов, макар че може да бъде употребен на върха на офанзивата или като нападателен халф. Той най-често е алтернатива за дубльор на централния нападател Рикардиньо. 24-годишният футболист бе на терена в 3 турнирни дуела този сезон, само че в нито един не стартира като титуляр, има на сметката си 1 попадение. В Лигата на конференциите също записа три мача, като се появяваше на терена от аварийна пейка. Тази година той се застоява на нея. Това му костваше и мястото в националния тим. Затова и Илиян също желае да смени ситуацията.

Ако упования трансфер в Макаби Нетаня се реализира, то в израелския тим той ще се събере с някогашния състезател на ЦСКА Пламен Гълъбов. Централният бранител е в Макаби от началото на 2022 година, като мина там от " Армията ". Бранителят бързо си извоюва място в състава. Отборът от Нетаня стартира през днешния ден присъединяване си в израелското състезание, а през предишния шампионат бе 5-и.

Сериозен интерес има и към халфа на Левски Андриан Краев - от Спарта Прага и шотландски отбор. Той е наблюдаван и от немски и маджарски клубове.
 Левски договаря с нигерийски нападател, избягал от Шкупи
Левски договаря с нигерийски нападател, избягал от Шкупи

Вижте детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР