Левски даде подробности за пресконференцията, която ще дадат мажоритарният собственик

...
Левски даде подробности за пресконференцията, която ще дадат мажоритарният собственик
Коментари Харесай

Промениха датата на пресконференцията на Сираков и Боримиров

Левски даде детайлности за конференцията, която ще дадат мажоритарният притежател Наско Сираков, изпълнителният шеф Даниел Боримиров и членът на Управителния съвет Борислав Георгиев. Те ще приказват в сряда (13 декември) от 11:00 ч., а не в четвъртък, както в началото бе оповестено.

На брифинга ще бъде показан доклад за активността и резултатите на клуба през 2023 година, а също така управлението на " сините " ще показа визията за развиване на Левски през идната година.

Ето какво написаха от " Герена ":

" Уважаеми представители на медиите,

ПФК Левски има удоволствието да Ви предложения на конференция, която ще се организира на 13 декември, сряда от 11:00 часа в залата за конференции в Сектор В на стадион " Виваком Арена – Георги Аспарухов ". В брифинга присъединяване ще вземат мажоритарният притежател на ПФК Левски Наско Сираков, изпълнителният шеф на клуба Даниел Боримиров и членът на Управителния съвет на ПФК Левски Борислав Георгиев.

На конференцията ще бъде показан доклад за активността и резултатите на клуба през 2023 година. За управлението на ПФК Левски е приоритет да обезпечи ясна и съответна информация за всичко обвързвано с постигнатото от нашия клуб, както и за визията за развиване на ПФК Левски през 2024 година.

На конференцията ще бъдат допускани представители на медиите единствено с годни журналистически карти ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР