Левият защитник Александър Василев, който преди дни се раздели с

...
Левият защитник Александър Василев, който преди дни се раздели с
Коментари Харесай

Херо взима двама двама от Локомотив в Спартак

Левият бранител Александър Василев, който преди дни се раздели с Локомотив Пловдив, ще продължи кариерата си в Спартак Варна, написа Българска телеграфна агенция. 27-годишният бек разтрогна контракта си по взаимно единодушие със смърфовете и стана първият състезател, който напуща „ Лаута “ тази зима. За целия си престой при черно-белите той изигра 17 мача, като в 10 от тях отборът не позволи гол. 

Василев може да работи като десен бранител, както и като ляв халф-бек. Роден е в Стражица и като младеж играе във Видима-Раковски Севлиево, откъдето го взимат Чавдар Етрополе. Кариерата му минава по-късно през Калиакра Каварна, Лудогорец Разград и Берое. Има и един мач за мъжкия народен тим на България, както и 11 за младежите до 21 години. Варненци имат интерес и към различен състезател, който гледа към изхода на „ Лаута “. 

Това е сръбският повсеместен войник Милош Петрович, написа „ Тема спорт “. 32-годишният десен защитник може да се употребява с триумф и като опорен халф или-централен бранител. Той има близо 100 мача за Локо Пд. Сега обаче е попадал в черния лист на старши треньора Александър Томаш и клубът води договаряния за преустановяване на контракта му. Спартак Варна по всяка възможност ще притегли и Крум Стоянов, който сега играе за втородивизионния Етър. 

Новият старши треньор на спартаклии Димитър Димитров-Херо и помощниците му Георги Чиликов и Тодор Киселичков познават чудесно Крум Стоянов, защото точно те го постановиха в професионалния футбол, взимайки го от школата на Черноморец Бургас. Той също е ляв халф-бек. Чакат се и много задгранични играчи, най-вече от Португалия, като част от тях ще минат проби.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР