Левият халф-бек на Челси Бен Чилуел ще отсъства от игра

...
Левият халф-бек на Челси Бен Чилуел ще отсъства от игра
Коментари Харесай

Лоши новини за Тухел и Челси

Левият халф-бек на Челси Бен Чилуел ще отсъства от игра най-малко шест седмици. Това заяви мениджърът Томас Тухел в навечерието на мача с Манчестър Юнайтед.

Английският национал има отчасти скъсване на кръстните връзки на коляното, откакто бе ударен от халфа на Ювентус Адриен Рабио в срещата от Шампионската лига сред двата тима в сряда.

Още след срещата Тухел изрази подозрение, че Чилуел ще може да играе против Манчестър Юнайтед, само че наподобява контузията е по-сериозна от предстоящото.

"Бен има отчасти скъсване на кръстни връзки и решението на медицинския екип е да се подходи консервативно. Следващите шест седмици ще дефинират дали той ще може да се възвърне, или ще се наложи да се оперира. Това е доста отговорно решение, тъй че няма да бързаме и да форсираме нищо ", изясни Тухел.

Чилуел е с основна роля за мощния сезон на лондончани досега. Той има три гола и една асистенция в шест мача в Премиър лийг. Позицията на британския национал на левия фланг ще бъде заета или от Маркос Алонсо, или от Калъм Хъдсън-Одой.

Освен Чилуел, срещата на "Стамфорд Бридж " ще пропусне и Н'Голо Канте, който има леки проблеми с коляното. Ромелу Лукаку е възобновен от контузията си в глезена и тренира, само че евентуално ще се включи от пейката.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР