Левицата! ще е част от следващия парламент, заяви категорично пред

...
Левицата! ще е част от следващия парламент, заяви категорично пред
Коментари Харесай

Мая Манолова раздаде картите, как Левицата! ще влезе в парламента

„ Левицата! ” ще е част от идващия парламент, съобщи изрично пред Нова телевизия Мая Манолова.

„ Въпросът е с какъв брой мощна и с какъв брой добре показана парламентарна група. В колаборация с корупционното статукво няма да влизаме ”, сподели още тя.
-->
Манолова посочи, че „ Левицата! ” не е лидерска партия, а групировка с ярки персони. Тя акцентира, че в редиците ѝ влизат Валери Жаблянов, Татяна Дончева, Костадин Паскалев, Цветеслава Гълъбова, Георги Кадиев.

На въпрос какво държавно управление си показва в границите на идващия парламент, Манолова отговори по този начин: „ Такова, което ще пази българския народен интерес. Това значи да бъде направено всичко допустимо гласът на България пред европейските институции да се чуе за мирни договаряния във връзка с военни спор, а не за неговото в допълнение разгаряне ”.

По думите на кандидатката за народен представител минималната работна заплата би трябвало да бъде увеличена още в този момент с приемането на новия държавен бюджет, а не от 1 януари 2024 година Манолова уточни, че „ Левицата! ” ще ръководи с партии, които застанат зад концепциите им. „ Мечтаем за обединяване на лявото, тъй като това е единственият метод лявото да си възвърне престижа на водеща политическа мощ ”, сподели още тя.

„ Българска социалистическа партия ще бъде по-слаба поради измяната и дезертьорството от проблемите на левите хора. Заради това, че управлението на Българска социалистическа партия приватизира партията и я трансформира в еднолично сдружение ”. Така едно от лицата на новосформираната коалиция „ Левицата! ” разяснява ниския резултат, който социолозите отреждат на столетницата.

По думите на Манолова методът мутрите и мафията да си върнат контрола върху страната е през партиите на статуквото. Тя се закани „ Левицата! ” да спре въпросните партии.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР