Левите хора имаме дълг – не трябва да допускаме БСП

...
Левите хора имаме дълг – не трябва да допускаме БСП
Коментари Харесай

Елена Йончева: Не трябва да допускаме БСП да изпадне от активната политика

" Левите хора имаме дълг – не би трябвало да позволяваме Българска социалистическа партия да изпадне от дейната политика. Левицата би трябвало да е в първите редици на смяната в България. " Това написа Елена Йончева в профила си във Facebook.

И продължи: " Трябва да има опциите, които дава ръководството, с цел да пази ползите на работещите хора. С Корнелия Нинова отпред на Българска социалистическа партия към този момент е изцяло ясно, че това не може да се случи.
Йончева: В случай че Българска социалистическа партия получи мандат за сформиране на държавно управление, би трябвало да го върне
" В случай че Българска социалистическа партия получи мандат за сформиране на държавно управление, би трябвало да го върне. Кабинет, излъчен от левицата в Народното събрание, нез...

Председателят на партията съобщи, че въпросът за оставката й не е поставян след изборите на 14 ноември. Днес аз го слагам. Поражението е тежко и гласоподавателите ни го споделиха три пъти. Единственото вярно решение е оставка на водача - и не, не е належащо някой категорично да я желае. Моралният компас на всеки виновен политик постанова оставката да бъде дадена - по лична самодейност.

Резултатите на Българска социалистическа партия демонстрират – за трети път в последната година, че доверието в управлението от ден на ден спада. След като на 11 юли 2021 година партията получи близо 370 000 гласа, упованията бяха, че няма по какъв начин да стане по-зле. В неделя, 14 ноември, се видя, че има – обрисува се поддръжка от по-малко от 200 000 души.

Няма водач на европейска партия, който при сходен разрушителен резултат, да не си подаде оставката. Левите хора в България не заслужават сходно унизително отношение. Сигурна съм, че левицата може да е първа политическа мощ. Фактът, че президентът Румен Радев е подсилен толкоз изрично за втори мандат, демонстрира това. "

Нататък Йончева продължава, че в лицето на Корнелия Нинова никой не припознава смяната. И че оставката на ръководителя на Българска социалистическа партия ще бъде позитивен знак към възможните сътрудници, че партията има бъдеще.
Вежди Рашидов: Българска социалистическа партия да отзове Елена Йончева от Брюксел
„ Не разбирам защо би трябвало да подава оставка госпожа Цвета Караянчева, познавам я от изборите в Кърджали през 2009 година до през днешния ден, ког...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР