Леви, десни и центристи се обединиха срещу наглостта на управляващите,

...
Леви, десни и центристи се обединиха срещу наглостта на управляващите,
Коментари Харесай

Иванов за новия запис на Борисов: Ода на простотията!

Леви, десни и центристи се сплотиха против наглостта на ръководещите, корупцията и тоталната липса на съответна реакция на дълбокия проблем с неприятното ръководство на страната. Това сподели особено за телевизия Евроком съпредседателят на Демократична България Христо Иванов.

" Тази композиция сред непросветеност и безочливост мисля, че взривява хората - това сплоти ужасно доста хора, които желаят избор, правила и никой да не им маха с пръст и в лицето да им споделя " единствено аз мога ", сподели съпредседателят на Демократична България.

Според него властта към този момент се е счупила и чупи страната под себе си.

" Чупенето на страната се случва от Бойко Борисов, а не от хората, които митинг ират на улицата, тъй като те упражняват свои права ", разяснява Иванов.

Той е сигурен, че глсът от последния запис е на премира Борисов.

" Дайте да не се вършим на алената шапчица. Това е министър-птедседателят. Никой различен не може да приказва по този метод. Този запис удостовери всички запис и. Тази ода на простотията и опростачването. Тази цинична прослава на лъжата, чупенето на институциите - това е гибелта на демокрацията ", безапелационен е политикът.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР