Летният юбилеен брой на списание 360° ще зарадва читателите с

...
Летният юбилеен брой на списание 360° ще зарадва читателите с
Коментари Харесай

Списание 360° със специален летен юбилеен брой

Летният юбилеен брой на списание 360° ще зарадва читателите с неповторимо авторско наличие, изобретателно оформление на международно равнище, доста оферти за интензивности, съчетани със специфични условия и огромни отстъпки особено за читателите на списанието. Всичко това, отпечатано на 120 страници екологична хартия и без опаковка за еднократна приложимост.

Историите в броя още веднъж са плод на въдхновението на мнозина приключенци, които персонално са претърпели написаното, измежду които Филип Лхамсурен, Сани Жекова, Ивайло Дончев и още доста положителни образци, като този на школата за образование на деца Роук на Иво Калушев, плана на Стефани Митова за лонгборд за хора с увреждания, развиването на фестивала Беглика, новите планове на Веселин Овчаров и други

Темите обгръщат разнообразни елементи от приключенския метод на живот – започвайки от хранене, музика, просвета и пътешествия по целия свят, през интензивности като кайт сърф, корабоплаване, градски спортове, колоездене планинарство и алпинизъм, до потребни препоръки, свързани със отбрана при стихии и гръмотевици, каква скорост се развива на ветроходните плавния, разбор на държанието на тялото на Краси Георгиев по време на 1000 км тичане и новаторска екологична карта на горите.

Освен с автентично наличие и дизайн, брой Лято 2019 на 360° идва при всички читатели с вълнуващи изненади. Сред тях са 26 ваучери, ситуирани на страниците на списанието. Те са на стойност 846 лева и могат да бъдат употребявани както за авантюристичен интензивности, по този начин и в магазини за екипировка.

По традиция, основана по време на издаването на специфичния брой на списанието за 2018 (декември), всеки може да поръча и Лято 2019 непосредствено от основателите му. Това се случва през уеб страницата на медията 360mag.bg. По този метод те го получават на посочен от тях адрес и с безвъзмездна доставка, като поддържат съществуването на самостоятелна българска приключенска медия, с артикул на международно ново.

Освен онлайн, списанието към този момент може да бъде закупено и в цялата страна в спортни магазини, книжарници, РЕП-ове и бензиностанции. Цената му е 18 лева.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР