Летният фестивал Sofia Summer Fest се завръща с четвърто издание

...
Летният фестивал Sofia Summer Fest се завръща с четвърто издание
Коментари Харесай

Летният фестивал Sofia Summer Fest се завръща с четвърто издание в София

Летният фестивал Sofia Summer Fest се завръща с четвърто издание в София. Събитието ще се организира сред 30 юни до 30 септември в Южен парк II, зад музей " Земята и хората ".

Фестивалът още веднъж ще предложи на столичани и посетители на града богата културна стратегия с доста музика, спектакъл, кино, занимания за деца, храни и питиета. Началото ще е в последния ден на юни и ще бъде бъде обещано с познатото от предходната година събитие Sofia Finest /30.06. - 02.07./ Тазгодишното издание ще премине под надпис " If life was a cocktail of " ( " Ако животът беше коктейл от " ). Всеки един от трите дни ще бъде с друга тематика, като към забавните коктейли ще се добави нов микс от вълнуващи интензивности, които да разкрият нови страни от коктейлната и градска просвета на столицата. " Целта ни е да откъснем посетителите от работното всекидневие, да донесем наслада, развлечение, свежо въодушевление и приятност за сетивата, дружно с цялата палитра от изкусителни усети, събрани в чаша изтънчен коктейл и селектирана музика ", споделя Христина Ванчева, основател на Sofia Finest. На 30 юни, който ще е с вход свободен, посетителите ги чакат разнообразни проявления на тематика " Изкуство " под формата на изложения, съоръжения и арт кътове. На 1 юли е квалифициран концерт, както и специфична DJ селекция. На 2 юли, още веднъж с вход свободен, тематиката " Пътешествия " ще поведе посетителите на завършения из близки и далечни страни.

През месец юли, измежду събитията на Sofia Summer Fest, са представленията " Жена ми се споделя Борис ", " Извънредно любовно ", " Горката Франция ", " Игра за двама " и доста други спектакли. Сред акцентите ще са концертите на " Керана и Космонавтите ", " Братя Мангасарян ", Хип-хоп фестивал, както и обичайните детски зрелище всеки уикенд и кинопрожекции.

Повече детайлности за фестивала, както и цялостната стратегия,
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР