Летище София открива тръжна процедура за изработване на идеен и

...
Летище София открива тръжна процедура за изработване на идеен и
Коментари Харесай

Ремонтират Терминал 2 на Летище София

Летище София открива тръжна процедура за разработване на абстрактен и механически планове за възобновяване на Терминал 2

Това оповестиха от летището, съобщи Българска телеграфна агенция.

Процедурата по желание ще се извърши на два стадия. За първичния асортимент всички искащи могат да заявят интерес за присъединяване и да подадат съответните документи, оповестени в уеб страницата на летище София. Това може да се случи в период до 15 декември, като от столичното летище са дали повече време, с цел да могат да се включат по-широк кръг от заинтригувани участници.

След това утвърдените ще бъдат поканени да подадат офертите си не по-късно от 23 декември. Общата стойност на контракта ще бъде оповестена след избора на реализатор.

През април 2021 година аерогарата е отдадена посредством 35-годишна концесия на „ СОФ Кънект “ АД. Компанията принадлежи към капиталовия фонд Meridiam и се употребява от експертния опит на летище Мюнхен.

Неотдавна операторът на столичното летище разгласи огромна капиталова стратегия на стойност над 1,2 милиарда лева, от които близо 140 млн. лева са за първите 5 години.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР