Летим за 13 евро за шопинг в Лондон и Париж.Нискотарифни

...
Летим за 13 евро за шопинг в Лондон и Париж.Нискотарифни
Коментари Харесай

Летим за 13 евро за шопинг в Лондон и Париж

Летим за 13 евро за шопинг в Лондон и Париж.

Нискотарифни самолетни компании пуснаха евтини полети по 13 евро до европейски градове в месеца на огромните зимни понижения.

До края на януари има билети на тази цена до редица градове и столици в Европа. Например може да отидете на пазар от София в Лондон, Милано, Рим и даже Париж единствено за 13 евро на човек в посока.

В цената обаче не са включени разноските за багаж и непокътнати места в самолета. На борда може да се качите единствено с дребна раница, а мястото се разпределя автоматизирано. За другите дестинации включването на чекиран багаж коства сред 15 и 22 евро в посока според от това какъв брой кг е куфарът.

По-ниските цени са мотив за нашенци да употребяват ниския сезон за шопинг по магазините, защото през януари има най-големи понижения на световноизвестни марки дрехи, обувки и аксесоари. Много от търговците в Западна Европа безусловно разпродават стоките на доста преференциални цени.

Предлагат се първокласни марки парфюми с понижение в размер на 30-40%. Дрехи и обувки пък са с повече от 70% отстъпка в огромните градове като Лондон.

Например предлага се дамска рокля на прочут дизайнер с понижение от 280 на 168 английски лири.

Друга пък е понижена от 750 на 300 паунда. В аутлет магазините на международни марки за спортни артикули пък могат да се намерят качествени маратонки по 20-30 паунда. Също по този начин и спортни суитшърти и клинове за тренировки по 20-30 английски лири.

За дамите има доста понижения на сребърни бижута, които са настоящи за тази година. Една от най-известните марки предлага красиви огърлици, гривни, пръстени и други украшения с 40-50% по-евтино.

До края на месеца има понижения и в цените на квартирите. Така за две нощувки в хостел в Лондон цената стартира от 60 евро на човек. За същата сума може да намерите и квартира за две нощувки на няколко километра от центъра на Рим и Милано.

Малко по-скъпо, или за 86 евро, ще платите за две нощувки в стая в постройка на 2 километра от центъра на Париж.

Цените на хотелите в тези градове са най-малко с 50% по-високи от тези на квартирите.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР