Лестър нанесе тежко поражение с 4:1 на Тотнъм в мача

...
Лестър нанесе тежко поражение с 4:1 на Тотнъм в мача
Коментари Харесай

Лестър разпиля Тотнъм три дни преди Милан

Лестър нанесе тежко проваляне с 4:1 на Тотнъм в мача им от 23-ия кръг на Висшата лига. " Шпорите " освен бяха тотално надиграни няколко дни преди 1/8-финалите в Шампионската лига срешу Милан, само че и изгубиха Родриго Бентанкур поради травма. 

Двубоят стартира с напън на гостите. В 14-ата минута Иван Перишич стреля непосредствено от директен свободен удар, само че Дани Уорд отрази. Родриго Бентанкур се възползва от рикошета и прати топката във вратата на уелския пазач. 

Само девет минути по-късно Лестър отговори, когато Нампали Менди се оказа на вярното място в верния миг, с цел да се възползва от рикошет, с което да възвърне равенството.

Келечи Ихеаначо сподели страхотна визия за играта, намирайки Джеймс Мадисън, който прати топката във вратата на Форстър за повторно в границите на две минути, с цел да реализира цялостен поврат за Лестър.

В четвъртата минута на добавеното време Хари Сутър откри Ихеаначо, който насочи топката в долния ляв ъгъл на вратата, защитавана от Фрейзър Форстър, с цел да може Лестър да поведе с два гола разлика още преди почивката.

Ихеаначо откри Харви Барнс, който прати за четвърти път топката във вратата на Тотнъм, само че голът не бе зачетен след обзор с VAR, защото футболистът на Лестър се е намирал в позиция на засада в 70-ата минута.

Джеймс Мадисън откри Барнс, който се намираше на границата на наказателното поле в 81-ата минута. Крилото насочи топката в долния десен ъгъл с компактен изстрел, с цел да оформи крайния резултат.

Така Лестър събра 24 точки и се откъсна от рисковата зона на 13-то място, до момента в който " шпорите " са пети с 39 пункта.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР