Лесно е да се подведем по предубеждението, че мъжете е

...
Лесно е да се подведем по предубеждението, че мъжете е
Коментари Харесай

3 причини жените да изневерят колкото мъжете

Лесно е да се подведем по предубеждението, че мъжете е по-вероятно да изневерят спрямо дамите. Може би тъй като прекомерно постоянно сме го чували. Оказва се, че дамите обаче не по-малко прегрешават във връзките си.
 Мъжете, тестостеронът и хормонът ли е отговорен за изневерите
Връзката сред хормоните и изневерите

Какво е въздействието върху двата пола

И още по-любопитното е, че аргументите за това стават все по-сходни и за двата пола. Кои тъкмо са те - изясняват специалистите.

" Твърди се, че дамите са по-склонни към невярност, тъй като не са щастливи с колегата си, до момента в който при мъжете това се случва по-скоро поради желанието им за многообразие при половите прекарвания ", разяснява доктор Жана Врангалова.
 Снимка 571208

Тя е професор по сексология в Нюйоркския университет и изяснява също, че това изказване е ненапълно правилно. Но има и още нещо значително, което би трябвало да се има поради. То е показателно и за измененията в държанието на хората: със промяната на поколенията аргументите на мъжете и дамите да изневерят, се разграничават по-малко.

Наблюденията й след извършените най-нови изследвания потвърждават заформилата се във времето наклонност, написа Good Housekeeping. Подтикващите и двата пола към прелюбодейство съществени фактора са три.
 Изневярата, психолозите и кой е въпросът, който постоянно е симптом за невярност
Още един симптом за изневярата

Въпросът, който издава

Това са неналичието на сантиментални усеща към колегата, желанието за нови чувства в секса, както и съответни уязвими обстановки, като да вземем за пример прекомерната приложимост на алкохол.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР