Леонардо Ди Каприо посрещна новата 2023 година на яхта край

...
Леонардо Ди Каприо посрещна новата 2023 година на яхта край
Коментари Харесай

Вълкът козината си мени: Ето как посрещна НГ Леонардо ди Кап...

Леонардо Ди Каприо посрещна новата 2023 година на яхта край Сейнт Бартс, написа Vanity Fair.

Към 48-годишния артист се причисли Виктория Ламас, 23-годишният модел, с която той се вижда в последно време. Въпреки че публично те са просто положителни другари, това е „ четвъртото излизане за по-малко от месец “, отбелязва изданието.

Ламас е втората от трите дъщери на артиста Лоренцо Ламас и актрисата Катлийн Кинмонт. Виктория не се появи в краткотрайния риалити сериал от 2009 година Leave it to Lamas, който включваше кавги сред татко ѝ, мащехата и другите ѝ полу- и доведени братя и сестри.

Лоренцо Ламас неотдавна сподели, че знае, че щерка му „ доста харесва Лео “, само че не е бил осведомен за съответните условия сред тях. Той обаче употребява думата „ изумен “, след което се пошегува, че не желае щерка му да прави никакви „ трансатлантически круизи с Лео “, отпратка към ориста на пасажерите от Титаник.

На основаната в Карибите яхта имаше обилие от звезди като Дрейк и остарелият другар на Ди Каприо Тоби Магуайър.

Е! News означи, че в нощта преди Нова година Ди Каприо, Дрейк, Лени Кравиц, Наоми Уотс и Били Крудъп, Тайка Уайтити и Рита Ора и Чейс Хъдсън са били в хотел Emeraude в Сейнт Бартс за церемония вечер на УНИЦЕФ, съобщи vesti.bg.

Припомняме, че Ди Каприо се раздели с предходната си другарка Камила Мороне, с която беше четири години, предишния август

Известно е, че звездата от „ Вълкът от Уолстрийт “ има податливост да се среща с по-млади дами. Всъщност данните демонстрират, че артистът прекъсва връзката си с гаджета си, когато те навършат 25 години.

Така че какво ще е бъдещето на Леонардо Ди Каприо и Виктория Ламас, ще забележим след 2 години, когато хубавицата ще навърши точно толкоз.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР