Лео Сена приключи с Локомотив (Пловдив). 27-годишният бразилски дефанзивен полузащитник

...
Лео Сена приключи с Локомотив (Пловдив). 27-годишният бразилски дефанзивен полузащитник
Коментари Харесай

Бразилец се разделя със смърфовете

Лео Сена завърши с Локомотив (Пловдив). 27-годишният бразилски отбранителен полузащитник е контузен и отпада от групата за семейството с Пирин Благоевград в понеделник.

Той обаче повече няма да облича черно-белия екип. Договорът му със смърфовете бе до декември с алтернатива да бъде продължен с още 2 години.

Двете страни обаче не са постигнали съгласие за изискванията и по този начин Сена напуща " Лаута ". Той записа 10 мача за черно-белите през есента - 9 за състезание и един за купата. Включи се добре и спортно-техническият щаб виждаше сериозна вероятност с него за бъдещето на Локо, само че това на играча ще е обвързвано с различен тим, написа " Тема спорт ".

Сена бе притеглен от Локомотив през лятото като свободен сътрудник. Преди това бе играл за елитните бразилски Гояс и Атлетико Минейро. Имаше и престой в Специя, където записва 16 мача в Серия А. Изключително мощна визитка и привличането му, макар че не бе играл прочут интервал от време, бе съществено попадение.

Черно-белите пък не престават с подготовката си за семейството на Пирин Бл, като задачата е годината да приключи с победа.
 Решават бъдещето на Локомотив (Пловдив) след Нова година
Решават бъдещето на Локомотив (Пловдив) след Нова година

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР