Лео Меси е с основна заслуга Интер Маями да се

...
Лео Меси е с основна заслуга Интер Маями да се
Коментари Харесай

Лео Меси класира Интер Маями на първи финал

Лео Меси е с съществена заслуга " Интер Маями " да се класира на първия си край - за Купата на лигите в Северна и Централна Америка. Тимът от щата Флорида победи с 4:1 като посетител " Филаделфия Юниън " и в неделя ще спори с " Нешвил " за оценката.

В конкуренцията вземат участие отбори от Съединени американски щати, Канада и Мексико.
 Снимка АП/БТА
Меси направи 2:0 в 20-ата минута с удар от 20-ина метра след рейд. Другите голове за " Маями " осъществиха Джоузеф Мартинес, Жорди Алба и Давид Руис, а Алехандро Бедоя бе прецизен за домакините.

Мачът провокира голям интерес във Филаделфия, като " на черно " билетите доближиха 1000 $. Стадионът бе претъпкан, а домакинските почитатели приветстваха и аржентинеца.

" Юниън " опита да капитализира от визитата му, като продаваше фланелки и други сувенири с номера, името и неговия лик.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР