Лена Овчинникова събира пари за родината си Украйна.ММА състезателката Лена

...
Лена Овчинникова събира пари за родината си Украйна.ММА състезателката Лена
Коментари Харесай

Украинска ММА състезателка праща пари на армията в Украйна

Лена Овчинникова събира пари за родината си Украйна.

ММА състезателката Лена Овчинникова работи интензивно, с цел да се върне към борбите. Родената в Украйна състезателка неотдавна получи травма на коляното и сега е на рехабилитация в Ню Мексико. Семейството й е в Украйна и е наранено от войната с Русия.

Овчинникова прави каквото може, с цел да помогне освен на фамилията си, само че и на другите в родната си страна. Овчинникова е член на прословутата Jackson Wink MMA Academy в Албакърки, Ню Мексико. Тя се бие професионално в ММА от 15 години.

Лена е и 14-кратна шампионка по кикбокс. Последните й няколко дуела бяха под знамето на Bellator, само че от 2019 година Овчинникова е отвън спорта. Наскоро тя претърпя интервенция за премахване на проблем с коляното и се надява скоро да се върне в клетката.

Овчинникова идва от Днепър и огромна част от фамилията й към момента е там. Когато избухна войната с Русия, тя беше в Германия и се оперира. Тя избра да се върне в Ню Мексико за своята рехабилитация, само че се тревожи за фамилията си.

„ Семейството ми е в Украйна. Сега са в Днепър и не е толкоз безвредно. Всеки ден има ракети и няма сигурност. Говоря с тях всеки ден.

Правя пари тук и адресирам на фамилията си и за украински бойци. “, сподели Овчинникова пред kob.com.

В момента Овчинникова тренира със статут на украински емигрант. Тя събира пари на страницата си в Instagram, като продава предмети на търг, с цел да изпрати средства назад вкъщи. 35-годишната жена е с връх 12-6-1 в ММА и 14-6 в кикбокса.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР