Лекарят от Спешна помощ Александър Шулепов от с. Новая Усман

...
Лекарят от Спешна помощ Александър Шулепов от с. Новая Усман
Коментари Харесай

В Русия лекари, болни от коронавирус, падат от прозорците

Лекарят от Спешна помощ Александър Шулепов от с. Новая Усман (Воронежка област) е паднал от прозореца на втория етаж на болничното заведение, в който се лекувал от ковид . Това заяви изданието " Моё! ", представено от Медуза.ио. 
Мъжът е в реанимация в тежко положение със строшаване на черепа. От 22 април е на лекуване във въпросната болница. Заболяването при него е протичало без признаци, последните му два теста са били негативни и скоро е трябвало да бъде изписан. 
На 22 април Шулепов и негов сътрудник записват видео, в което описват, че са карани да работят даже откакто при Шулепов е открит ковид . По-късно той декларира, че е записал видеото под въздействието на страстите. Главният доктор на болничното заведение е декларирал, че в лечебното заведение е имало задоволително защитни средства. Според управляващите, Шулепов се е заразил отвън болничното заведение. 
На 24 април почина завеждащата отделението за незабавна здравна помощ на Звездното градче Наталия Лебедева, която по-рано е диагностицирана с коноравирус. По публични данни гибелта ѝ е трагичен случай - паднала е от прозореца. По непотвърдена информация тя е могла да се самоубие поради обвинявания, че е заразила свои подчинени.
На 25 април от прозорец пада и и.д. основен доктор на Красноярската болница за ветерани Елена Непомнящая. Инцидентът е станал след заседание с виновния по здравите въпроси за Красноярски край Борис Немик. По време на съвещанието се е обсъждало приспособяването на един от корпусите на болничното заведение за банкет на заболели от ковид
Непомнящая е била срещу концепцията, поради неналичието на защитни средства и неподготвения личен състав. На 1 май тя умира в реанимацията.
Covid-19 вечно ще бъде сред нас, предизвести кардиолог
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР