Лекарите предупредиха жените да внимават за фините признаци и симптоми

...
Лекарите предупредиха жените да внимават за фините признаци и симптоми
Коментари Харесай

Лек признак на рак на яйчниците, който може да забележите, когато украсявате за Коледа

Лекарите предизвестиха дамите да внимават за фините признаци и признаци на рак на яйчниците, до момента в който украсяват коледната елха тази година, тъй като това са неща, които може да не даже да си помислите нещо.

Поставянето на празничната декорация е в действителност трогателен миг и в действителност алармира, че Коледа наближава. От слагането на сърма до сбирката от безделници, които сте изграждали с години, и украсяването на полицата върху камината с картичките, които сте почнали да получавате, значимо е да имате греяно вино в ръка, когато празненствата стартират.

Но канадското общество за битка с рака предизвести, че има избрани неща, които тялото ви не би трябвало да усеща, до момента в който поставяте декорациите, предупреждавайки хората за признаци на рак на яйчниците.

Ако декорирате дома си и чувствате постоянно възприятие на напън в таза или корема, болки в краката, долната част на гърба, таза или корема и изпитвате други признаци, може да е време да свържете се с персоналния си доктор за среща, за д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР