Лекари от различни специалности се обединиха и избраха своя фаворит.

...
Лекари от различни специалности се обединиха и избраха своя фаворит.
Коментари Харесай

Докторите потвърдиха: Масленият магнезий работи

Лекари от разнообразни специалности се сплотиха и избраха своя любимец. Сблъсквали се с какво ли не в своята процедура, те са безапелационни – масленият магнезий дейно се оправя с мускулните крампи, депресията и даже с някои кардиологични разстройства.

Благодарение на маслената си формула специфичната разработка, известна у нас с името MagCombo, се усвоява доста добре от организма и работи извънредно дейно. Зад ефикасността на MagCombo застанаха и препатили, които в негово лице виждат мощен коз против доста болежки.

 КРАМПИ? НЕ ИМ съдебна експертиза ДАВАЙТЕ

Дали поради напрегнатото всекидневие или поради ниското качество на храната, а може би и поради двете недоволствата от изнемощялост, бодърствуване, крампи и изтръпвания зачестили в кабинета на общопрактикуващия доктор от Бургас доктор Стела Янкова. За преборването им тя разкрила сигурен асистент в лицето на MagCombo. Той спечелил доверието ѝ освен поради изключителното си качество, а тъй като с него тя реализира най-важното – положителното здраве на пациентите.

 MagCombo е ефикасен при крампи и бодърствуване

Работя като общопрактикуващ доктор и в кабинета всекидневно ме посещават пациенти с недоволства с разнородно естество. В случаите на обща изнемощялост, отмалялост, бодърствуване, мускулна уязвимост, болки и крампи, изтръпване на ръцете и други, които ясно подсказват дефицит на магнезий в организма, аз постановявам MagCombo (Магнезий комплекс). Той се отличава измежду останалите артикули със своето високо наличие на чист магнезий, както и със своята сложна формула, включваща оптимални дози от витамините С, В2, В6 и В12.

Наблюденията ми демонстрират изрично, че постоянният банкет на MagCombo покачва равнищата на магнезий в кръвта. По този метод той повлиява директно изявата, продължителността и силата на мускулните крампи. Допълнително, усъвършенства тонуса и нервно-психичното положение. Пациентите също са удовлетворени от MagCombo, тъй като той подсигурява бързи и постоянни резултати с банкет единствено на 1 капсула на ден.
Д-р Стела Янкова, общопрактикуващ доктор, ДКЦ 2, Бургас

Именно от крампите съумели да се отърват чаровната Магдалена Гогова от София и усмихнатата Атче Юсеин от Стара Загора, които разкрили своя избавител в лицето на MagCombo. Справили се един път с мъчителните конвулсии, те се радват на живот без болежка. Към тях се причислява и възрожденското чадо Златка Калайджиева от Панагюрище, която побеждавайки нощните крампи, си осигурила първокласен сън през нощта – нужното изискване за положително здраве и пълностоен живот.

 С MagCombo усетих разликата – схващането изчезна

Като минах 40-те, схващанията в мускулите зачестиха – най-много в прасците. Личната лекарка ми сподели да пия магнезий. Пила съм няколко продукта, от които одобрявах по цяла шепа таблетки всеки ден. А резултатът им не беше кой знае какъв. Затова, когато фармацевтката ми предложи MagCombo, от който се пие единствено по 1 капсула на ден, аз незабавно го купих. Приемам го към този момент 2 месеца и несъмнено настоявам, че усетих разликата. Той просто работи – нямам схващания и се усещам чудесно.
Магдалена Гогова, София, 46 год.

 MagCombo ми донесе огромно облекчение

Имах мощни мускулни болки в крайници. Потърсих помощ при експерт невролог. Тогава тя ми предписа да пия магнезиевия комплекс MagCombo. Още след петата капсула започнах да чувствам усъвършенстване – болките ми понижиха и се усещах по-добре. Пия ги от един месец и ще не преставам. По лекарска рекомендация, с цел да реализира най-хубав резултат и неизменност на резултатите, е добре да ги вземам най-малко три месеца. Следвам този съвет, тъй като виждам, че има действителна изгода от MagCombo. Вече няма и помен от болките в крайници ми, крампите престанаха да ме мъчат. Резултатите са налице и се усещам прелестно. Много съм удовлетворена, MagCombo ми донесе огромно облекчение. Силно го предлагам.
Атче Юсеин, Стара Загора, 52 год.

 Сънят ми стана пълностоен

Преди мускулите на краката ми блокираха непрестанно, а най-зле ставаше измежду нощ. Ходилото и прасецът се схващаха по няколко пъти щом си легна. Беше огромно изтезание, ставах от леглото, обикалях из у дома с часове, до момента в който ме отпусне. От стрес и изтощеност спях единствено по два часа. Опитвах да намеря облекчение с няколко магнезиеви добавки, само че без необикновен резултат.

Един ден попаднах на информация за MagCombo в Интернет. Предната нощ не бях мигнала от болки и масажиране на прасците цяла вечер и се взех решение да го опитвам. Още на петия ден усетих смяна в положението си. Крампите започнаха да ме отпускат. Пия го съвсем два месеца. Сънят ми стана пълностоен, спокоен и схващанията ги няма. Чувствам се доста добре. При мен резултатът от приема на MagCombo e голям, мощно го предлагам на хората с проблеми като моите. Знам, че би трябвало да се приема най-малко 3 месеца за дълготраен резултат и не преставам да го пия, с цел да затвърдя подобрението.
Златка Калайджиева, Панагюрище, 43 год.

 ЕФЕКТИВНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И У ДОМА

Стигнал ли е човек до клиничната пътека за рехабилитация, значи той е минал през кабинета или на травматолог, или на невролог. През който и от двата да е обаче ситуацията е еднообразно неприятно – мускулите „ не ни слушат “. Именно в тези случаи доктор Зоя Алякова, експерт по Физикална и рехабилитационна медицина, който е минал школовката на столичната Военно-медицинска академия (ВМА) като завеждащ Отделение по физиотерапия и рехабилитация, изрично предлага MagCombo. Приложен в доза от 1 капсула дневно паралелно с одобрените процедури, той освен усъвършенства резултатите, а доста форсира възстановителния развой.

 MagCombo връща по-бързо чувствителността на крайниците

В кабинета ми всекидневно идват пациенти, оплакващи се от крампи, понижена сензитивност в крайниците, мравучкания и други мускулни неразположения, които постоянно са разследване от неврологични болести като плексит, радикулит, дискова херния и така нататък Терапията в тези случаи е сложна и с изключение на физикалните процедури аз наложително предлагам и банкет на магнезий. С най-хубави резултати, които регистрирам върху моите пациенти, е MagCombo (Магнезий комплекс). MagCombo съдържа високо количество чист магнезий, който се усвоява в най-максимална степен от тялото, и резултатът се вижда бързо. В допълнение, поради богатата си на витамини В формула той подкрепя успокояването на нервните окончания.

Прилагам MagCombo и при лица със счупвания, чиито крака са били обездвижени за дълго, като част от рехабилитационната стратегия за възвръщане естествената пъргавина и сензитивност на крайника. Наблюденията ми удостоверяват, че MagCombo работи дейно и оправдава както моите упования, по този начин и тези на пациентите ми.
Д-р Зоя Алякова, експерт Физикална и рехабилитационна медицина, иглотерапия и мокса, самостоятелна процедура в ж.к. „ Бели брези “, ул. „ Битоля “, бл. 32, София

Същите наблюдения има и столичанинът Красимир Гарчев, който от две години се бори с следствията от инсулта върху мускулната активност. Преминал през най-страшното, неговият случай е повече от индикативен за успеваемостта на MagCombo.

 MagCombo ми оказва помощ да преборя последствията от инсулта

Прекарах инсулт преди 2 години. Вследствие изпитвах компликации при вървене, мускулите ми постоянно се схващаха, мъчеха ме крампи. Опитвах всякакви добавки за справяне с болките, резултат съвсем нямаше.

Един ден попаднах на реклама на MagCombo в Интернет и взех решение да тествам дали ще помогне. Резултатът ме впечатли. Изпил съм единствено 2 опаковки и към този момент имам съществено усъвършенстване. Продължавам с MagCombo. Доволен съм от помощта му.
Красимир Гарчев, София, 64 год.

 ВЪВ ФОРМА БЕЗ МУСКУЛНА ТРЕСКА

Дискомфортът в мускулите не е „ привилегия “ единствено на по-възрастните – от него се оплакват даже и 20-годишните, изключително когато следват всички правила на здравословния метод на живот и спортуват интензивно. Затова, без значение дали сте се отдали на специалността състезател или упражнявате понякога за тонус, MagCombo е това нещо, с което хем ще се лишите от мускулната тресчица, хем ще се предпазите от контузии.

 MagCombo понижава заплахата от мускулни контузии

В моите терапевтично-възстановителни стратегии, свързани с ежедневната ми работа с интензивно спортуващи млади лица, MagCombo (Магнезий комплекс) намира необятно приложение. Избрах го, тъй като той има експертно дефиниран състав, напълно отговарящ на потребностите на спортистите.
С високото си наличие на магнезий MagCombo подкрепя вярното възобновяване след натоварване и понижава заплахата от поява на разтежения, конвулсии и разкъсвания на мускулни нишки. Комбинирането му с витамините В2, В6 и В12 обезпечава добър мускулен напредък. Само с 1 капсула MagCombo дневно реализирам двете най-важни за спортиста неща – по-добро показване и пълноценно възобновяване.
Д-р Стамен Илиев, доктор в ДЮШ на ПФК Левски, София

 КАК ДА ПРЕБОРИМ ДЕПРЕСИЯТА?

Не е за поверие, само че депресията е второто най-разпространено заболяване след сърдечно-съдовите проблеми. Макар у нас към момента да е одобрявано за тематика табу, от ден на ден хора си дават сметка за значимостта на психологичното равновесие. А най-хубавото е, че не какъв да е, а природата ни е дала най-силния антидепресант – магнезият. Доставяйки съсредоточени количества магнезий в тялото, MagCombo е мощен коз в нашите ръце, от който се възползват даже и експертите, какъвто е психиатърът доктор Силвия Василева от София, сблъсквала се неведнъж с депресията лице в лице.

 MagCombo ми се потвърди в практиката

В практиката ми на психиатър всекидневно се срещам с пациенти, страдащи от тревожно-депресивни разстройства. Тези положения се показват с непрекъснато възприятие на горест, безпокойствие или празнота; загуба на интерес към действия, които в миналото са били забавни или приятни, в това число и понижено либидо; необикновена отмалялост, чувство за закъснение на темпото; нарушавания на съня – бодърствуване, ранно пробуждане или пък несъразмерен сън; обществено отдръпване; усложнения в концентрацията, паметта или вземането на решения; извънредно безпокойствие или раздразнителност; непрекъснати физически проблеми като главоболие, храносмилателни разстройства или хронична болежка, които не се повлияват от назначено лекуване.

Предвид деликатността на тези положения лекуването им е многокомпонентно и може да включва както лекарства и практики, по този начин и естествени средства. В последно време в международната психиатрична процедура от ден на ден внимание се обръща на магнезия – естественото вещество с най-обещаващи резултати.

Като артикул, покриващ изцяло критериите за успеваемост на лечението, в моята процедура се наложи хранителната добавка MagCombo. Използвам MagCombo, независимо или в композиция с някой от другите подходи, в лечебни схеми за превъзмогване на депресивни положения от друга степен, както и в случаи на краткотрайни прочувствени неразположения. Наблюдаваните резултати след 3-месечен курс на банкет са положителни, като част от пациентите рапортуват за регистрирано усъвършенстване в своето положение още след първите 30 дни. MagCombo се понася добре от пациентите, няма отрицателни резултати. Постигнатите положителни резултати не се разграничават по отношение на фактори като пол, възраст, специалност и прочие Опитът ми сподели, че продуктът работи и мога да му се доверя.
Д-р Силвия Василева, психиатър, МЦ „ Интермедика “, ул. Нишава 62, София

Заключенията на доктор Василева по отношение на успеваемостта на MagCombo удостоверява и персоналният опит на господин Германов от града на розите. Изпитал на гърба си що е то стрес, той е от тези хора, които знаят какво е да вървиш от кабинет на кабинет и по какъв начин това може да се отрази на душeвността.

 Драстично понижих медикаментите против тревога
​​​​​Историята ми стартира преди 3 години. Дотогава не знаех какво е стрес и отмалялост. Бях доста деятелен. Един ден обаче, както си работех, ненадейно получих зашеметяване, стягане в гърдите, зной, краката ми се подкосиха. И оттова се стартира ходенето по доктори – минах през трима кардиолози, двама невролози, травматолог, психолог, психиатър и знам ли дали не изпускам още някого. Всички споделяха, че си втълпявам и съм добре. Започнах да подвигам пулс 130 удара в минута и ми изписаха бета блокер, който одобрявам до ден сегашен. Изписаха ми още медикаменти против тревога и под паника предразположения, с чиито банкет също не преставам до през днешния ден.

За проблемите с краката взимах известен магнезиев артикул, само че подобрението беше минимално. После го смених с различен тип магнезий, имаше прочут резултат, само че още веднъж непълен. Тогава моя позната, която е магистър-фармацевт и шеф на веригата аптеки, от където си закупувам медикаментите, ми предложи MagCombo. На нея имам цялостно доверие и започнах да го пия.

Втори месец го вземам и съм съвсем толкоз добре, колкото преди появяването на проблемите ми. Изтръпването в крайниците ми изчезна, имам спокоен сън, не се нервирам, даже фрапантно понижих медикаментите против тревога. С приема на MagCombo се усещам прелестно и имам мощ и сила.
Генади Германов, Казанлък, 52 год.

 СЪРЦЕТО РАБОТИ КАТО ЧАСОВНИК

За никому не е загадка какъв брой значим орган е сърцето. А замисляли ли сте се какво в действителност е то? Сърцето е най-силният мускул в нашето тяло, а „ работните му смени “ са 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Натоварване, което елементарно може да извади отвън строя даже най-хубавата машина.

Затова, с цел да издържи на натоварването и да не ни съобщи, сърцето се нуждае от ежедневна поддръжка. Като експертно средство, което поддържа естествения сърдечен темп и спомага за ефикасен надзор на кръвното налягане, експертите единомислещо показват магнезия. Давайки всекидневно високи дози чист магнезий, MagCombo е благонадежден съдружник в ръцете на експертите. В качествата му се е уверил и столичният кардиолог доктор Васил Колев, чиято клинична процедура недвусмислено е удостоверила, че на MagCombo може да се има доверие.

 MagCombo поддържа най-натоварения мускул – сърцето

Магнезият е детайлът с най-осезаемо и значимо присъединяване в ензимните процеси на тялото ни и е кофактор в над 300 ензимни реакции. Той се счита за необикновено важен за поддържането на общото ни здраве, за предварителна защита на редица съществени болести, както и за лекуване на към този момент зародили се такива. Основната роля на магнезия е да се грижи за равновесието на нервната и мускулната система. А най-силният и в същото време най-натовареният с работа мускул в нашето тяло е сърцето.

Като практикуващ кардиолог с клиничен опит в най-натоварените лечебни заведения в страната бих споделил, че изборът на добър магнезиев артикул е първото изискване за ефикасна магнезиева терапия. Предвид блестящите му продуктови характерности и регистрираните позитивни резултати върху пациенти, аз предлагам MagCombo (Магнезий Комплекс). Той доставя съсредоточено количество чист магнезий в тялото, който се усвоява в доста огромна степен. Използвам сполучливо MagCombo в лечебни схеми за контролиране на сърдечния темп, както и за възстановяване контрола на хипертонията (високото кръвно) и следя положителни резултати. Препоръчаният банкет от единствено 1 капсула MagCombo дневно улеснява пациентите. Те се усещат добре и са удовлетворени.
Д-р Васил Колев, кардиолог, УМБАЛ „ Александровска “ – Клиника по пропедевтика на вътрешните заболявания „ Проф. Стоян Киркович “, София

 ДИАГНОЗАТА ДИАБЕТ – ПОСЛЕДСТВИЯТА СА КОНТРОЛИРУЕМИ

Като чуем диабет и първата ни асоциация е за захар. А знаете ли, че при открит диабет, изключително когато не е добре следен, в тялото се отключва интензивен развой на изхвърляне на магнезия, в резултат на който бързо се стига до сериозно ниски равнища на жизненоважния минерал. Докарали се до там, признаците незабавно се появяват – крампи, мравучкания и схващания по крайниците, изнемощялост. А най-лошото е, че колкото повече магнезий сме изгубили, толкоз контролът на захарта става по-труден.

За да предпазят пациентите си от попадането в този циничен кръг, ендокринолозите предлагат всекидневен банкет на магнезий във високи дози. Доставяйки цели 185 mg чист магнезий с всяка капсула, MagCombo към този момент е неизменима част от снаряжението на експертите, а резултатите са безапелационни.

 MagCombo е верният избор при диабет

При декомпенсиран захарен диабет вид 2 магнезият интензивно се изхвърля с урината и тялото бързо изпада в хипомагнезиемия (критично ниски равнища на магнезий). Компенсиране на дефицита единствено посредством храната не може да се реализира. В тези случаи спомагателният банкет на магнезий е наложителен.

За да бъде ефикасна лечението, диабетоболните би трябвало да одобряват високи количества магнезий, което аз реализирам с продукта MagCombo. Заради съсредоточеното наличие на магнезий и подобаващата композиция от витамини В той освен възстановява равнищата на магнезия при лицата, страдащи от диабет, само че и облекчава симптоматиката при диабетна полиневропатия. След 3-месечна терапия с MagCombo в доза от 2 капсули дневно с пациентите отчитаме доста положителни резултати – повлияване на мускулната уязвимост и усъвършенстван надзор на кръвната захар, а паренето по ходилата и краката, мравучкането, непоносимостта към завивките и болката доста понижават.
Д-р Маргарита Виткина, ендокринолог, МЦ „ Витклиник “, София

 ПРЕЖДЕВРЕМЕННИТЕ КОНТРАКЦИИ – СЕРИОЗНА ОПАСНОСТ

Безспорно, раждането на правоприемник у дома е най-голямата наслада. А в случай че всичките девет месеца минат като по вода, то тогава сме били споходени и от голяма доза шанс. Доброто стичане на събитията обаче е нещо толкоз рядко срещано, колкото и бялата лястовица, а заплахата от преждевременни контракции дебне още от петия месец. Единственото естествено средство, което има силата да успокои матката, е магнезият. Затова и не е инцидентно, че експертите акушер-гинеколози се възползват в най-голяма степен от неговата мощност в работата си. А поради своя професионално дефиниран състав с съсредоточени количества чист магнезий MagCombo е първият избор на експертите, които с него овладяват обстановката бързо и сполучливо.

 Успешно ползвам MagCombo при разнообразни състояни я

Личните ми наблюдения от практиката демонстрират, че MagCombo, прилаган в доза от една капсула дневно, повлиява сполучливо съществуването на мъчителни мускулни крампи при пациентките по време на бременност. Като магнезиев артикул, съдържащ съсредоточено количество чист магнезий, той е с впечатляваща успеваемост.
Успешно ползвам MagCombo и за преодоляване на признаците на прибързано раждане (като да вземем за пример болки ниско долу в корема) и резултатите са отлични. При тези положения предлагам оптималната лечебна доза – 2 капсули на ден. MagCombo демонстрира бърз резултат, а това е от особена значимост за сполучливото справяне с такива обстановки.
Д-р Елена Пирнарева, акушер-гинеколог в Родилна клиника към УАГБ „ Майчин дом “, София

С КАКВО MagCombo ПРЕВЪЗХОЖДА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ?

Произведен във Франция по патентованата технология LICAPS™, позволяваща запечатването на течности в твърди желатинови капсули, MagCombo няма аналог по своята формула – маслен магнезиев разтвор. Благодарение на своя маслен тип и експертно дефиниран състав той дава отговор на трите най-важни условия за ефикасен магнезиев артикул: 1. Съдържа високи концентрации чист магнезий; 2. Усвоява се пълноценно от организма; 3. Дава бързи и забележими резултати.

УСВОЯВАНЕТО

Масленият магнезий MagCombo минава постепенно през червата, осигурявайки двете нужни на тялото предпоставки, с цел да реализира пълноценно абсорбция – време и покривна повърхност. По този метод той доближава най-високото познато равнище на асимилиране в организма – до 90%. Лабораторно потвърдено е, че маслената субстанция обезпечава в пъти по-добро асимилиране Работоспособността му е в допълнение подсилена от високото наличие на витамин С, чието съществуване е най-важният биологичен фактор, виновен за пълноценното усвояването на магнезия.

КОНЦЕНТРАЦИЯТА

 Формулиран по този начин, че да покрива ежедневните потребности на възрастен субект, MagCombo обезпечава оптимални концентрации чист магнезий – цели 185 mg във всяка капсула. За съпоставяне в най-масово публикуваните магнезиеви артикули наличието на чист магнезий е приблизително към 35 mg. Затова и предложената дневна доза от единствено 1 капсула MagCombo обезпечава това, за което другояче би трябвало да бъдат признати 5–6 таблетки елементарен магнезий на прахуляк.

 Само 1 капсула MagCombo е задоволителна за деня
​​​​​​Често в практиката си назначавам магнезиева терапия, защото магнезият е жизненоважен за тялото. Професионалната ми рекомендация е ориентирана към продукта MagCombo (Магнезий Комплекс), тъй като той има редица значими преимущества. Комплексният му състав (магнезий + витамини С, В6, В2 и B12) обезпечава неговото многопосочно благотворно влияние върху здравето. С маслената си форма той се усвоява пълноценно от тялото, а това е най-важното изискване за работещ магнезиев артикул. Само 1 капсула MagCombo е задоволителна да обезпечи нужното за деня количество потребни субстанции.
Д-р Иво Павлов, общопрактикуващ доктор, III-та ПОЛИКЛИНИКА, Хасково

РЕЗУЛТАТИТЕ

Специализираната композиция от дейни субстанции в MagCombo (Магнезий комплекс) – маслен магнезий плюс витамин С, В6, В2 и B12 – обезпечава неговото многопосочно благотворно влияние върху здравето. MagCombo оказва релаксиращ и отпускащ резултат върху мускулатурата и е извънредно потребен при мускулни схващания (крампи) и изтръпвания. Той усъвършенства съня и мозъчната активност, както и нервно-психичното равновесие. Комплексът от функционални съставки в MagCombo отстрани възприятието на изнемощялост и отмалялост, както и отрицателните въздействия на напрежението. В допълнение към всички тези изгоди, MagCombo повлиява подвижността на ставите, здравето на костите и ставите, положението на кожата и поддържането на обикновено кръвно налягане.



Можете да откриете MagCombo в най-близката аптека до вас.

Повече информация за MagCombo може да намерите ТУК >>>

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР