Лекар от Суонзи беше принуден да се върне в Газа,

...
Лекар от Суонзи беше принуден да се върне в Газа,
Коментари Харесай

Британски лекар, изпратен обратно в Газа след отказ за бягство в Египет

Лекар от Суонзи беше заставен да се върне в Газа, откакто му беше отказано позволение да избяга в Египет.

Името на Ахмед Сабра не беше в утвърден лист на непознати жители, на които е позволено да изоставен линията Газа, което го принуди да бъде разграничен от жена си и трите си деца, които съумяха да избягат.

Д-р Сабра сподели пред BBC, че е бил изпратен на „ смъртна присъда “ и упрекна държавното управление на Обединеното кралство, че не е помогнало.

Външното министерство съобщи, че е в постоянен контакт с английски жители.

Д-р Сабра и фамилията му бяха на посетители при родственици, когато стартира войната с Израел, и чакаха да изоставен Газа от месец.

Той сподели, че личният състав от палестинската страна на границата му е разрешил да остане със фамилията си, до момента в който са пътували към Египет.

Уелският парламент да спор апел за преустановяване на огъня в Газа Обаждания на израелското разузнаване с двучасово предизвестие за бомба Истории от Израел и Газа ужасяващи - Дрейкфорд

Той и фамилията му прекараха два дни на границата с Рафа в очакване името му да бъде обработено, единствено с цел да му бъде казано, че няма позволение да влезе в Египет.

Д-р Сабра сега е от палестинската страна на границата с Рафа, до момента в който фамилията му е в Кайро.

Той сподели на BBC, че е благополучен, че фамилията му е в сигурност, той твърди, че държавното управление на Обединеното кралство „ не е направило задоволително “, с цел да му помогне и ги умолява да му помогне да избяга.

" Призовавам Министерството на външните работи да изпълнят отговорностите си за английски жител. Да ме изтеглят и да ме изведат от Газа ", сподели той. < /p>

" Сега ни изпращат на смъртна присъда.

" Бяхме изпратени на най-опасното място в света и не мисля, че държавното управление на Обединеното кралство направи нещо, с цел да ни помогне.

" Казаха ни, че има ясна развой, който би трябвало да следва, а английското посолство не е следвало процеса. "

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР