Лек, но неприятен проблем мъчи половинките на водещите Андрей Арнаудов

...
Лек, но неприятен проблем мъчи половинките на водещите Андрей Арнаудов
Коментари Харесай

Смут във Фермата! Андрей призна как измъчва Емануела в спа...

Лек, само че противен проблем мъчи половинките на водещите Андрей Арнаудов и Иван Христов. Оказа се, че Андрей хърка като дъскорезница и провокира смут у брачната половинка си Емануела. В последните месеци и нощите на известното семейство Христови са непоносими, тъй като Иван също хърка, а с всеки минал ден звуците стават все по-мощни и изразителни, призна виновникът за тях в ефира на „ Фермата “. 

Шумът смущавал съня на Ирина и пречел на пълноценната й отмора, и тя по всякакъв начин се опитвала да спре дребната нощна „ музика “. „ Жена ми е потресена. Като захъркам, тя стартира да ме блъска и удря. След това споделя: „ Ти не си отговорен! “. Ами като не съм отговорен, остави ме! “, оплака се Иван пред феновете и разигра скеч, с цел да покаже по какъв начин обичаната му го раздрусва през нощта.

Докато обаче Иван и Андрей хъркат на меките си кревати вкъщи, участниците в новия сезон на „ Фермата “ спят на гола поляна. За да преживеят ледените нощи, кандидатите за стоте бона си лягат облечени в няколко ката дебели облекла, само че, все пак, на сутринта се будят сковани от мраз. В идващите месеци те ще би трябвало да изградят от нулата спални пространства, кокошарник и обор, и да засадят зеленчукова градина. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР