Лек автомобил БМВ е самокатастрофирал на кръстовището до Полиграфията. Инцидентът

...
Лек автомобил БМВ е самокатастрофирал на кръстовището до Полиграфията. Инцидентът
Коментари Харесай

След дрифт: БМВ катастрофира на метри от пешеходци в Пловдив, шофьорът избяга

Лек автомобил БМВ е самокатастрофирал на кръстовището до Полиграфията. Инцидентът е станал рано тази заран, като съгласно очевидци правейки противоположен завой на кръстовището, младият водач стартира да се върти и губи ръководство над автомобила си.  След това в опит да направи дрифт, се блъска в десния тротоар на метри от пресичащо момиче. Когато наново потегля се блъска и в " острова " сред двете платна.
Прочетете още
В момента автомобилът е издърпан от платното за придвижване, към него са се събрали младежи, които се пробват да сменят гумата, която се намира от страната на удара.

На мястото няма полицейски екип.

Теодора, която сега на случая е присичала, за благополучие не е потърпевша от рисковия дрифт на неопитния водач. Тя е записала видео, на което се вижда момичето возило се в колата, а думите са й-  " Нов водач е, на един месец ", " От нощес му споделям недей, недей, недей. Теодора дефинира двамата младежи, като самоубийци и твърди, че когато водачът и неговата спътничка са слезли от сивото возило са избягали със смях.

" Аз седях неподвижно на алеята и не ми беше смешно. На тия деца не им пука въобще! Те са евентуални (само)убийци. И това е проблем за всички нас, които караме вярно, които се замисляме дали нашите лични дейности не съставляват заплаха за някого. Кога българският родител ще спре да купува на неопитните си деца БМВ-та или сходни мощни коли, които явно те не могат да ръководят? " Това описа още Теодора.





 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР