Легендите Майк Тайсън и Рой Джоунс-младши дадоха онлайн пресконференция преди

...
Легендите Майк Тайсън и Рой Джоунс-младши дадоха онлайн пресконференция преди
Коментари Харесай

Мачът между Тайсън и Рой Джоунс-младши няма да е демонстративен

Легендите Майк Тайсън и Рой Джоунс-младши дадоха онлайн конференция преди дълго чакания си " показателен " дуел на 29 ноември, в която обаче се съгласиха, че ще се опитат да предложат най-хубавото от себе си и не смятат, че борбата им е " шоу ", а изцяло същинска.

" Когато аз бях на 32 години, всички споделяха, че към този момент съм остарял и завършил ", сподели Джоунс. " Виждате обаче какво прави Майк Тайсън на 54, какъв брой ловко удря по крушата и какъв брой е бърз даже на тази възраст. Когато имате две митове, постоянно ще бъде забавно и в никакъв случай не би трябвало да ги подценявате. Виждате по какъв начин Майк влезе бързо във форма, аз бих гледал негова подготовка, вместо на някой от младите боксьори.

Той се оправя толкоз добре, а е с 3 години по-голям от мен, за какво тогава аз да не мога да съм също толкоз бърз?! Как може да не се приготвям интензивно за мач с най-младия в историята първенец в тежка категория? И то, в случай че ръкавиците са съвсем същите като професионалните (12 унции вместо 10)? Трябва дори да съм допустимо най-подготвен, тъй като събитието е по-голямо.

Последният човек, който отиде на " показателен " (прави жест с пръстите за кавички, бел.ред.) мач против Тайсън, беше нокаутиран в първия рунд. Кой тогава би влезнал в кръга с великия и именит Майк Тайсън, мислейки си, че е показателен мач? Стига бе.

Винаги са ме питали дали съм се бил с Майк Тайсън и в този момент най-сетне ще мога да кажа, че съм се бил против него ", сподели Джоунс, който беше много по-активният и експресивният от двамата в спонтанната конференция.

Тайсън говореше сбито и използваше клишета като " ще бъде невероятна борба ", " аз съм подготвен за него, нека и той да е подготвен за мен ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР