Легендата в снукъра Рони ОСъливан спечели рекордна осма титла от

...
Легендата в снукъра Рони ОСъливан спечели рекордна осма титла от
Коментари Харесай

Рони О'Съливан вече е най-младият и най-старият шампион на Обединеното кралство

Легендата в снукъра Рони О " Съливан завоюва рекордна осма купа от Шампионата на Обединеното кралство, откакто победи Дин Дзюнхуей с 10-7 във финала на конкуренцията в Йорк. С този триумф Ракетата към този момент има 22 трофеи от Тройната корона, трите най-престижни шампионата в света на снукъра - Световното състезание (7), Мастърс (7) и Шампионата на Обединеното кралство (8).


О " Съливан също по този начин държи върха за най-млад и най-стар първенец в конкуренцията, където той печели първата си купа през 1993 година, когато е на 17 години, а също така закръгли на рекордните 40 своите ранкинг трофеи.

Публиката в зала " Барбикан " видя доста забавен край, като Дин на няколко пъти навакса закъснение във фреймовете, с цел да изравни за 4-4, 5-5 и 7-7. Все отново О " Съливан взе заключителните три фрейма и си обезпечи чек за 250 000 паунда от наградния фонд. " Исках да играя с изчистена глава, в случай че загуба, да накарам Дин да си заслужи успеха. Публиката е многочислена тук, желаех да им дам това, за което са платили. Кръв, пот и сълзи на масата. Дадох всичко от себе си ", показа О " Съливан след финала.

" Постоянно си мисля по какъв начин годините напредват, по какъв начин в някакъв миг ще би трябвало да спра. Но считам да продължа, до момента в който колата не се разпадне ", добави най-великият снукър състезател в историята, който на следващия ден навършва 48 години. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР