Легендата в художествената ни гимнастика Нешка Робева коментира политическата криза

...
Легендата в художествената ни гимнастика Нешка Робева коментира политическата криза
Коментари Харесай

Нешка Робева срази политиците: Обидно е това, което вършите в НС! Бих ви заличила изобщо

Легендата в художествената ни гимнастика Нешка Робева разяснява политическата рецесия у нас.

„ Избягвам да виждам Народното събрание, само че гледах, когато трябваше да избират държавното управление на проф. Габровски. Тогава го изгледах цялото. Стана ми обидно за всичко, което се прави вътре. Стана ми обидно за това, че непрестанно в устата им е народът, а ние всички добре осъзнаваме, че народът въобще не го интересува, те пресират народа си, те не обичат народа си. Впили са се като някакви пиявици и са безпардонни “, съобщи тя.

„ Ако зависеше от мен – бих ги изринала, бих ги заличила въобще. Дори трима души да гласоподават за тях, отново ще споделят, че народът ги е избрал. Колкото и да обичам народа си, тази ненавист, този народ не схваща, че това се прави съзнателно. Разделението се насажда и извън. Мъчно ми е за този народ, който изнапред не е неприятен, този народ се възпитава от своите държавници. Те би трябвало да застанат пред народа и да кажат какъв брой костват едни избори, и какъв брой дотации получават, и от кого го получават “, възмути се тя.

Робева добави, че в една война не може да има спечелили: „ Има черни забрадки, има разрушени животи, има разрушени страни. “

„ Най-важното е да има мир. За мен Стефановден е знаков ден, татко ми се споделяше Стефан. И когато пристигна Стефановден – си припомням саралията, която баща правеше. Той беше доста добър готвач, само че аз харесвах гозбите на майка ми. На всеки Стефановден той е до мен. Всичко най-хубаво имам от татко ми и майка ми “, сподели още Робева в ефира на Bulgaria ON AIR.

Тя показа, че си спомня приказките, които татко ѝ е разказвал, когато с брат ѝ са били деца.

„ Татко четеше ужасно доста, само че когато ние се прибирахме вечерно време – той ни разказваше приказките, не ги четеше. И другото, което мощно помня, е неговото предпочитание да ни покаже хубостта на България, на неговия роден край. Аз на 14 години отпътувах за София, той до моята 10-годишна възраст беше тежко болен “, добави Робева.

И акцентира, че е забранявала на татко си да посещава надпреварите ѝ на по-късен стадий.

„ Няма да го не помни по какъв начин пристигна на една подготовка, аз упражнявам, вдишвам тежко, несъмнено, тъй като не можех да устоявам това огромно натоварване, само че когато той ме видя, се разплака и сподели: „ Неше, не ти е ли е тежко, бе, тате “, а аз му споделих да не стъпва повече там “, уточни Нешка Робева.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР