Легендата на ЦСКА Георги Илиев – Майкъла говори преди церемонията

...
Легендата на ЦСКА Георги Илиев – Майкъла говори преди церемонията
Коментари Харесай

Майкъла: Омръзна ми да гледам Лудогорец с титлата, време е ЦСКА да вземе купата

Легендата на ЦСКА Георги Илиев – Майкъла приказва преди церемонията по връчването на премията Футболист на годината в България. Бившия защитник разяснява проблемите на родния футбол, като в това време съобщи, че има вяра, че тази година ЦСКА ще победи с Купата на България.

„ Време е да ЦСКА да вземе Купата на България. Омръзна ни 10 години да гледаме по какъв начин Лудогорец се снима с купата. За шампионата няма по какъв начин да стане. Всички го виждаме, че Лудогорец е лицето на футбола в България в момента”, разяснява Майкъла

„ Най-добрите ни футболисти са по на 30 и няколко години. Виждам един млад състезател в лицето на Иванов в Левски и това е. Той има темперамент, гений, забавен

Искам да видя един футболист в интернационалните мачове. Освен Лудогорец, който ни измива лицето, няма различен. Колкото и неприятно да ни е, би трябвало да признаем, че Лудогорец е лицето на българския футбол в последните девет години.

„ Едни и същи са и треньорите у нас. Един Стойчо Младенов, един Херо и Мъри. Това е. Държавата към момента е абдикирала от футбола. Държавата би трябвало да си оправи всички бази, всички ДЮШ. Нека всяка година се вършат по три стадиона, след пет години ще имаме 15 стадиона. Трябва да има бази за децата, къде да упражняват, къде да спят и така нататък Да застане страната зад спорта и футбола, както беше по наше време. Младите нямат никакъв късмет за развиване, в случай че страната не помага”, показа още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР