Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов сподели пред Мач Телеграф“, че

...
Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов сподели пред Мач Телеграф“, че
Коментари Харесай

Паро: Не бива да има постоянно текучество в ЦСКА

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов показа пред „ Мач Телеграф “, че не може да се добие действителна визия за формата на играчите от контролите, които ЦСКА изигра в Турция.

Той съобщи, че изводи могат да се вършат едвам когато отборът изиграе няколко публични мача.

“Футболистите в този момент вършат интензивни тренировки и контролите не могат да бъдат индикатор за формата на тима. Не може да се добие действителна визия в какво положение е ЦСКА. Едни играчи влизат по-бързо във форма, а други – по-бавно. Дали въобще вървят отмерено нещата? Това е времето за подготовка, тъй като се съчетават контролите с по-тежки тренировки. Някои играчи могат и да се скатават малко, а други да са по-слаби физически и да са по-изморени. Като се изравнят почти нещата, което ще е една седмица преди старта на полусезона, тогава може да се разяснява. Тогава нещата влизат в своето русло. След като изиграят няколко мача, ще се види кой в каква форма е. Но това ще стане, откакто се изиграят няколко публични срещи ”, съобщи Никодимов.

“Само един нов е притеглен, само че това значи, че останалите играчи не би трябвало да се потвърждават, че заслужават да са в ЦСКА. Не може да има непрекъснато някакво текучество. Важно е по какъв начин тимът ще започва полусезона. Някои хора споделят, че денят се познава от сутринта, само че не е по този начин постоянно. До третия формален мач ще се разбере кой е в добра форма и кой не е. Вече би трябвало да се гони едно неизменност. Надявам се да е бил потребен този лагер в Турция. В контролите може някои играчи и да не са посочили 100% от опциите си. Те не са мерило нито за формата на играчите, нито за това дали са съумели да надградят. Това го знам от опит. Трябва да си непрекъснато с тях, с цел да ги оцениш действително. Дано всеки да е в оптималната форма и да зарадват почитателите на тима ”, приключи Паро.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР