Легендата на световния футбол Диего Марадона заяви, че асът на

...
Легендата на световния футбол Диего Марадона заяви, че асът на
Коментари Харесай

Марадона към Роналдо: Далеч си от номер едно!

Легендата на международния футбол Диего Марадона съобщи, че асът на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е надалеч от това да стане най-великият футболист в историята.

Той беше заставен да разяснява думите на португалеца, който се прогласи за подобен в края на предходната година. Също по този начин Дон Диего взе отношение за следващ път за съперничеството сред Роналдо и неговият максимален противник през годините - суперзвездата на Барселона Лионел Меси.

"Всеки може да си приказва каквото му пристигна на мозъка, включително и цялостни неистини. Аз обаче не мисля, че Роналдо е най-великият футболист в историята на тази игра. Със сигурност не е. Въпреки това, аз почитам това, което е постигнал в кариерата си. Но не и повече. В момента е прекомерно надалеч от това да бъде най-хубавият футболист в историята ", отсече международният първенец за 1986 година Марадона.

На въпрос по какъв начин би сравнил Роналдо и Меси и присъединяване им в своите национални тимове, Марадона отговори: "Тук всичко зависи от съотборниците, които се намират до тях. От тимът, който треньорът на Португалия построи към Роналдо, и от този тим, който към момента Хорхе Сампаоли не е построил в Аржентина. Той пристигна с цяла лаборатория, все едно ние живеем в каменната епоха, и няма какво друго да реализираме, с изключение на една победа с 3:1 над Еквадор. И ние спечелихме единствено тъй като за Еквадор играха момчетата от младежкия тим до 20 години. Те просто нямаха никакъв късмет против самостоятелната класа на нашите футболисти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР