Легендата на Селтик Стилиян Петров се изказа много ласкаво за

...
Легендата на Селтик Стилиян Петров се изказа много ласкаво за
Коментари Харесай

Стилиян Петров засипа с похвали най-големия талант на Селтик

Легендата на Селтик Стилиян Петров се изрече доста ласкаво за 21-годишния ляв бек Киърън Тиърни, който е считан за най-големия гений в отбора.

“Не оставаш неусетен, в случай че непрекъснато си измежду най-добре представящите се. Не знам дали ще е това лято, или идващото, само че мисля, че в някакъв миг позицията на Селтик ще бъде тествана. Ако пристигна огромна оферта, действителността е, че ти би трябвало да я приемеш. Не знам какъв брой ще коства, само че няма да е проблем за Манчестър Юнайтед или различен тим. Момчето просто би трябвало да продължи по същия метод. Влизането в Шампионската лига може да е доста значимо за развиването му. Има капацитета да стане международна звезда. Може да отиде в Юнайтед или всеки различен клуб на топ равнище, тъй като е израснал с това да играе напрегнат.
Celtic star will leave soon, says ex-midfielder https://t.co/fXbVXOhmiO
— We Are @Celtic (@celtic) April 11, 2019 Като всички положителни играчи той не просто е оживял в тази конюнктура, само че и се е развил. Тези, които имат сходен характер, са хората, които стигат върха. Показал е, че се оправя на европейско равнище. Беше отличен в ШЛ. Но е значим и методът, по който се държи на терена. Доказал е, че е водач. Бил е капитан на Шотландия, както и на Селтик. Това е особено, когато си на едвам 21 година Постоянно ще става по-добър. Като някогашен състезател и сегашен почитател на Селтик се надявам той да остане допустимо най-дълго. Но не по този начин става във футбола”, разяснява Петров пред Daily Record.

Тиърни има 160 мача за Селтик и 12 дуела за шотландския народен тим.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР