Легендата на Милан и настоящ шеф в Италианската футболна федерация

...
Легендата на Милан и настоящ шеф в Италианската футболна федерация
Коментари Харесай

Легенда на Милан: Скоро ще можем да кажем, че сме надвили най-големия си враг

Легендата на Милан и сегашен началник в Италианската футболна федерация Деметрио Албертини също реши да опише за това по какъв начин се отразява пандемията от ковид на Апенините.

" В момента Италия играе един от най-важните си мачовете в своята история. За страдание, както е по съвсем цялата планета, ние, италианците, би трябвало да преодолеем един от най-опасните съперници, които сме срещали: COVID-19. Това е мъчно предизвикателство и всеки един от нас би трябвало да е в най-хубавото си положение, с цел да може страната да надвие този вирус. Въпреки това, нямам подозрение, че ще си помогнем за постигането на тази цел и скоро ще можем да кажем, че сме победили най-големия си зложелател.

IN HIS OWN WORDS | @DemetrioAlbe explains his current confinement in Italy as well his successes with @acmilan and his time with FC Barcelona
— FC Barcelona (from ) (@FCBarcelona) March 22, 2020
Сега дните са доста разнообразни за мен и фамилията ми. Когато разбрахме, че Северна Италия се трансформира в рискована зона, и преди държавното управление да подложи страната на карантина, ние взехме решение да пътуваме за Тоскана, покрай Коверчано, където е подготвителният център на Италианската футболна федерация, както и офисът ми. Да дойдем тук беше най-хубавата алтернатива, с цел да избягаме от най-опасните области, а също по този начин, с цел да продължа с работата ми отпред на юношеския футбол в Италия.

Коронавирусът внезапно промени метода, по който италианците живеят. Така животът ми в Коверчано може да бъде систематизиран с 24-часова съгласуваност към интернет, с цел да подкрепям своята лична компания, както и да си правя отговорностите в ИФФ. Децата ми, Федерико и Костанца, учат у дома онлайн, като жена ми Уриана и аз се опитваме да им помогнем по всевъзможни способи. Те също ни оказват помощ. Изолацията промени всички обществени взаимоотношения в Италия, само че си има и позитивна страна. Например, има доста обществени начинания, които се подхващат с помощта на обществените медии. Участваме в някои акции като тази на Киара Ферани и Федез. Аз също провеждам такава в клуба ми по тенис. Всички средства отиват в помощ на лечебните заведения.



Във Федерацията непрекъснато мислим за това по кое време да подновим Серия " А " и другите надпревари. Целта ни е да рестартираме сезона в средата на май, само че во момента има доста вероятни сюжети. Не бива да отписваме опциите за мачове през лятото, отменяне на акцията или решаващи плейофи и плейаути. Същото важи и за Шампионската лига, където е още по-трудно, защото са въвлечени няколко страни ", написа Албертини за клубния уебсайт на Барселона, където има 5 публични мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР