Легендата на Локо (Пд) - Иван Пасков, сподели пред Мач

...
Легендата на Локо (Пд) - Иван Пасков, сподели пред Мач
Коментари Харесай

Прасковата: Ще е успех, ако Локо остане в първата шестица

Легендата на Локо (Пд) - Иван Пасков, показа пред " Мач Телеграф " мнението си за въпросите по високите етажи в клуба. Той е на мнение, че по всяка възможност има интервенция в работата на треньорите и шефовете от страна на президента на тима Христо Крушарски.

" Всичко, което се случва по високите етажи, не е прелестно. Не съм осведомен напълно със обстановката, тъй като не съм в част от клуба. За мен Христо Крушарски има пръст в това. Вероятно се меси в работата на треньорите, а и освен. Все си мисля, че той има виновност, само че не съм изцяло осведомен. Феновете също са наелектризирани и се обърнаха против притежателя. Според мен имат право и има защо. Пътят от тук нататък е един. Трябва да се откри човек, който да дава пари, с цел да върви тимът. Крушарски евентуално има финансови усложнения и е допустимо и да има задължения към дадени лица. Когато не се заплаща постоянно и има вмешателство в работата на треньорите и шефовете, няма по какъв начин да станат нещата. Павел Колев за мен е човек, който сигурно знае по какъв начин да си прави работата и се е потвърдил. Видяхме какво направи и в Левски преди години. В клуба има хора, които знаят какво вършат там. Нещата не са добре от финансова позиция и от това, че президентът се меси в работата на тези хора. Предполагам, че нещата стоят по този метод ", съобщи Пасков.

" Ако Локо Пд успее да остане в първата шестица, мисля че ще бъде триумф. Левски е към този момент на четвъртото място и това не ме изненадва. През този сезон не мисля, че може да се гони освен това от това, откакто има такива неуредици. Без добра финансова мощност няма по какъв начин да се търсят огромни триумфи. Махнаха се и доста играчи, които бяха съществени. Освен да се обиграва тимът, не виждам какво друго толкоз може да се гони. Дори е по-добре да се борят за седмото място и да се преследва бараж за евротурнирите. Нямат късмет за четвъртото място. Ако Александър Томаш се откаже, в един даден миг ще го оправдая. Почти сигурен съм, че му се месят в работата. В един миг ще му писне. Одобрявам, че Христо Крушарски отдръпна кандидатурата си за президент на БФС. Не мисля, че това породи споровете. Той и да се беше кандидатирал, нямам доверие, че щеше да бъде определен. Ако може Крушарски да откри пари отнякъде, да бъде прецизен към футболистите и да не се меси в работата на треньорите и на изпълнителното управление ще е най-добре ", приключи той.
 Локо (Пловдив) се похвали с младежки национал
Локо (Пловдив) се похвали с младежки национал

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР