Легендата на Ливърпул Стивън Джерард е един от кандидатите за

...
Легендата на Ливърпул Стивън Джерард е един от кандидатите за
Коментари Харесай

Стиви Джи сред кандидатите за мениджър на Глазгоу Рейнджърс

Легендата на Ливърпул Стивън Джерард е един от претендентите за поста управител на шотландския гранд Глазгоу Рейнджърс, написа вестник “Белфаст Телеграф”. 37-годишната икона на почитателите на мърсисайдци от януари предходната година е треньор в академията на Ливърпул, само че е ясно, че той натрупа опит и процедура, преди да се реалокира на по-високо равнище.

Интересно за отбелязване е, че придвижването на коефицентите демонстрира, че Джерард се доближава от ден на ден до поста. В началото възможностите му бяха оценени с коефицент 25/1 (26.00), а през днешния ден към този момент са 8/1 или 9.00 съгласно европейската система.

В същото време към този миг упованията са от идващия сезон “сините” от “Айброкс” да бъдат водени от Греъм Потър, който в този момент е отпред на шведската сензация Йостерсунд - тръгнал от трета лига и стигнал до присъединяване в групите на Лига Европа. Сред спряганите имена е и това на холандеца Франк де Бур. Следват Нийл Уорнък, в този момент отпред на Кардиф Сити, както и мениджърът на Килмарнък Стив Кларк.

Глазгоу Рейнджърс започва сезона с португалския експерт Педро Кайшиня, само че доста бързо той се трансформира в нежелателен, освен след отпадането в Лига Европа от тим от Люксембург, само че и поради несъответстващата селекция и резултати в шампионата. Един от локалните експерти от школата - Греъм Мърти, ще би трябвало да довърши сезона.

В момента Рейнджърс има 65 точки, колкото и Абърдийн, като двата тима си поделят втората позиция. Начело е Селтик със 75 точки четири кръга преди края на шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР