Легендата на Левски - Стефан Аладжов, сподели наблюденията си върху

...
Легендата на Левски - Стефан Аладжов, сподели наблюденията си върху
Коментари Харесай

Аладжов: Стискам палци на Левски и мисля, че ще запишем Синя приказка 2

Легендата на Левски - Стефан Аладжов, показа наблюденията си върху играта на " сините " до този миг от подготовката.

Футболистът с най-вече изиграни срещи за " сините " съобщи, че в отбрана има много пропуски и е обикновено треньорът на отбора Станимир Стоилов да е непоколебим по отношение на футболистите.
 Филип Кръстев остава в Левски за още една година
Филип Кръстев остава в Левски за още една година

Вече и публично

" Нужен ни е един централен нападател, който да е конкуренция на Бари. Ивелин Попов не е характерен подобен, а в този момент се и контузи. Разбира се, на всеки може да се случи и никой не е застрахован от контузии, само че би трябвало да има конкуренция на поста нападател в Левски. Станимир Стоилов смени цялата отбрана, намирайки в действителност положителни футболисти. И въпреки всичко би трябвало да има повече конкуренция на всички линии. В отбрана има много пропуски, в случай че съперникът е по-класен, ще се възползва от тези неточности. Такива имаше и в контролата със Септември, и в тази с Академия Пандев. Дано това да е краткотрайна обстановка, само че тези хора, когато идват в Левски, би трябвало да знаят в кой тима са. Не може с лекост да се позволяват нападатели да излизат сами против вратаря и по случайност да не вкарват.

В края на шампионата играха в действителност доста мощно. Дано да се стегнат и да надградят, тъй като публиката на " сините " не прости. Мъри върна феновете по трибуните, само че с цел да се задържат на стадиона, би трябвало да се демонстрират положителни игри и победи ", съобщи легендата на клуба пред " Мач Телеграф ".
 Иво Ивков: Има интерес към Левски от
Иво Ивков: Има интерес към Левски от " Юнайтед груп "

За тези три месеца се случиха толкоз доста неща, колкото в близкото предишното за три години не са се случвали, споделя той

" Бранителите са едно звено и всеки би трябвало да подсигурява другия. Може след това да му се скара, за какво по този начин е застанал и така нататък Но в средата на отбрана се намират доста пролуки. Последният би трябвало да подсигурява, само че съм сигурен, че Мъри им ги е споделил тези неща и до началото на шампионата ще са ги преодолели. Идват други още по-важни мачове - ПАОК. Това е доста сериозен тим и е непроменяемо в борбата за купата. Взимат положителни футболисти, а ние играем мъчно по традиция с гръцки клубове.

Вярвам, че ще успеем да ги изхвърлим от европейските шампионати. Стоилов сподели, че не се задоволява с дребното. Освен това тези мачове ги обича доста, а и там е тръпката. В Европа са на друго равнище срещите. Стискам палци и мисля, че ще запишем " Синя приказка 2″. Мъри подвигна доста високо летвата и даде висок старт. Би трябвало да се случи, а и публиката чака подвизи в европейските клубни шампионати ", продължи Аладжов.
 Евентуалните нови притежатели няма да вършат промени в управлението на Левски
Евентуалните нови притежатели няма да вършат промени в управлението на Левски

Станимир Стоилов и Наско Сираков ще получат солидни договори и това към този момент е коментирано с кандидат-инвеститора в клуба

" Стоилов е придирчив по принцип, потвърдил се е и в други страни, освен в България. Нормално да е краен от време на време, откакто откъм гърба има съществени пролуки.

Като дойдеш в Левски би трябвало да надскачаш себе си. Аз съм на мнение, че дойдеш ли на " Георги Аспарухов ", по-късно би трябвало да играеш наложително в националния тим или в гарнитурите на страната, която представляваш ", приключи той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР